Βαθμολογία

Η Δήμητρα Γιάννουλης κινείται σε ρυθμούς τελικού…

Το τεχνικό δίδυμο των Γ. Μπουρνάκα - Β. Μπακογιάννη επιθυμεί προφανώς να προσθέσει στη συλλογή τροπαίων της ομάδας το ερασιτεχνικό κύπελλο της ΕΠΣΛ καθώς επίσης μια ακόμη διάκριση στο δικό τους ενεργετικό.

Μπορεί να μην φύσηξε αέρας το πρωί της Καθαράς Δευτέρας για το πέταγμα του χαρταετού και ως εκ τούτου πολλοί άνθρωποι, ανάμεσά τους και οι ποδοσφαιριστές της Γιάννουλης έμειναν «στο περίμενε με την καλούμπα στο χέρι», οι τεχνικοί ωστόσο της Δήμητρας Γιάννης Μπουρνάκας και Βασίλης Μπακογιάννης κάλυψαν αυτό το κενό για τους παίχτες, συγκεντρώνοντάς τους το απόγευμα της Κ. Δευτέρας στο γήπεδο και προετοιμάζοντάς τους για το σήκωμα του κυπέλλου στον τελικό της Τετάρτης.
Στο κάλεσμα των τεχνικών έδωσαν το παρόν 30 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι με ευχαρίστηση έκαναν την τελευταία τους προετοιμασία πριν τη αναμέτρηση του μεγάλου τελικού για το ερασιτεχνικό κύπελλο της ΕΠΣΛ με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας στο ποδοσφαιρικό στολίδι της πόλης, το AEL FC ARENA. 

Προετοιμασία της ομάδας το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας.  

Δεν μπορούσαν φυσικά να λείπουν τα μέλη της διοίκησης, δράττοντας την ευκαιρία να ρυθμίσουν  κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες για τη μεγάλη διοργάνωση, στην οποία ο σύλλογος της Γιάννουλης συμμετέχει 1η φορά κατά τη μακρόχρονη ιστορία του. Το κλίμα στους κόλπους της Δήμητρας είναι εξαιρετικό και όλοι στη Γιάννουλη εύχονται και προσμένουν να φέρει η ομάδα το τρόπαιο στην τοπική κοινότητα.

Η διοίκηση της Δήμητρας κοντά στους ποδοσφαιριστές.

Ενδεικτικό της σοβαρότητας και της υπευθυνότητας με βάσει την οποία αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της Γιάννουλης τη συμμετοχή της ομάδας στον τελικό της διοργάνωσης, είναι και το γεγονός ότι η αποστολή θα μεταβεί με πούλμαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο  AEL FC ARENA, ύστερα από ευγενική χορηγία του κ Δημήτρη Παπαστεργίου (γνωστός φαρμακοποιός της Γιάννουλης).
Ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας κ Γιώργος Πακάκης και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου καλούν με ανακοίνωσή τους τον κόσμο της Γιάννουλης να δώσει βροντερό παρόν στην αναμέτρηση του τελικού, ευχόμενοι ολόψυχα στην ομάδα της Δήμητρας να κατακτήσει το τρόπαιο.