
Λίγο πριν ξεκινήσει η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον Πυργετό και την ΑΕΛ, οι άνθρωποι της γηπεδούχου ομάδας τίμησαν με ανθοδέσμες δύο στελέχη της «Βασίλισσας».
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Μούτσα Μπλέντι και τον προπονητή, κύριο Τίμο Καβακά. Όσον αφορά τον ποδοσφαιριστή, είναι γνωστό πως ο Μπλέντι έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τα χρώματα του Πυργετού, ενώ την ανθοδέσμη ανέλαβε να παραδώσει ο τερματοφύλακας του Πυργετού, Χρήστος Γκικούδης.

Αναφορικά τώρα με την ανθοδέσμη που παρέλαβε ο κύριος Καβακάς, από τον διοικητικό της ομάδας, κύριο Νίκο Μίχο, πρόκειται για μια κίνηση που έκαναν οι άνθρωποι του Πυργετού, θέλοντας να τιμήσουν τον νεαρό προπονητή, καθώς τρία χρόνια πριν παραλίγο να βρεθεί στο τιμόνι της ομάδας, ενώ όπως πληροφόρησε ο κύριος Μίχος, είχε πει πως σε περίπτωση που αναλάμβανε θα έμενε στον Πυργετό.
Ο κύριος Καβακάς, από την πλευρά του, ευχαρίστησε και είπε πως θα είναι για πάντα φίλος του Πυργετού, ενώ ευχήθηκε στην ομάδα την άνοδο στην Γ’ Εθνική, κάτι που έπραξαν και οι γηπεδούχοι, σχετικά με τον στόχο της ΑΕΛ που δεν είναι άλλος, από την επιστροφή στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας.
Γιώργος Μητσιούλης