
Ακόμα μια νίκη, εκτός έδρας αυτήν την φορά κατάφερε να πάρει η Αναγέννηση Καλοχωρίου, που επικράτησε του Λαρισαϊκού μέσα στο Βιολογικό με σκορ 0 – 1. Το παιχνίδι δεν είχε αρκετές φάσεις, με το ένα και μοναδικό γκολ του αγώνα να σημειώνεται στο πρώτο δεκάλεπτο με τον Σαμπάνη που έκανε το 0 – 1 από κοντά.
Από εκεί και πέρα, δεν υπήρχε τίποτα άλλο αξιοσημείωτο στο παιχνίδι, με εξαίρεση την αποβολή του προπονητή του Λαρισαϊκού, κυρίου Φώτη Πλίτση, αλλά και ενός ποδοσφαιριστή της ομάδας, του Γαρυφαλλόπουλου.
Από εδώ και πέρα πλέον, το Καλοχώρι αποκτά αρκετές ελπίδες να σωθεί, ενώ από την άλλη ο Λαρισαϊκός πρέπει να κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε να ανατρέψει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Λαρισαϊκός: Κωνσταντίνου, Κύρκος, Βαγκλής, Τσακαβίτης, Βασιλείου, Νούσιας, Καραΐσκος, Γαρυφαλλόπουλος, Σιδηρόπουλος, Ανδρώνης, Κουτσιμάνης.
Επίσης αγωνίστηκαν: Τσούκας, Κατσαρός.
Αναγέννηση Καλοχωρίου: Μαρδάνης, Λίταινας Α., Λίταινας Μ., Λίτσιος, Μάρκου, Σαμαράς, Έξαρχος, Καπετάνι, Φουσίκας, Σαΐτης, Σαμπάνης.
Επίσης αγωνίστηκαν: Κοτρώνης, Λούγκος.
Διαιτητές: Βλιώρας, Τσακνάκης, Νατσιούλας.
Γιώργος Μητσιούλης