Βαθμολογία

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε o Ποδηλατικός

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η αγωνιστική περίοδος για τον Ποδηλατικό Γυμναστικό Σύλλογο, όπου στον πρώτο Διασυλλογικό αγώνα δρόμου που έγινε στην περιοχή του νέου Δήμου Τεμπών (Συκούριο-Όσσα-Χιμάδι-Καλοχώρι-Νέσσωνα) κυκλική διαδρομή και ήταν ενταγμένος στο αγωνιστικό πρωτάθλημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου.

Ο Σύλλογος συμμετείχε με τους περισσότερους αθλητές που έχει στην διάθεσή του και παρά τις απουσίες ειδικά στην κατηγορία Ανδρών που για διάφορους λόγους δεν συμμετείχαν (Τραυματίες – υπηρετούν την θητεία τους) ο σύλλογος κατάφερε να πλασαριστεί σε αξιόλογες θέσεις όπως στην κατηγορία Μίνι, ο Καρατσιβής Παναγιώτης  πήρε την Πρώτη θέση και  έδειξε από τον πρώτο επίσημο αγώνα του πως θα πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία του. Στην ίδια κατηγορία ο Δοξαράς Ευάγγελος κατέλαβετην Τρίτη θέση.


Στην κατηγορία Παμπαίδων ο Χελιδώνης Δημήτριος κατέλαβε την Πέμπτη θέση, Ο Τσάτσαβος Σταύρος  την Ένατη. Στην κατηγορία των Παίδων ο Ξεσφιγγούλης Παντελής πήρε την Τρίτη θέση, ο Δοξαράς Ευάγγελος του Κων/νου την Έβδομη θέση και οι αδελφοί Καρλιώτης Άρης και Αλέξανδρος την Δέκατη Τρίτη και Δέκατη Έκτη θέση αντίστοιχα. Στην κατηγορία Εφήβων ο Τσοπούρογλου Βασίλειος  πήρε την  Όγδοη θέση.

Στην κατηγορία Γυναικών η Καπέλα Φανή την Τρίτη θέση, η Τσιάρα Νικολέττα την Τέταρτη και η Κοκκινοπούλου Αλεξάνδρα την Πέμπτη θέση. Τέλος, στην κατηγορία Ανδρών την καλύτερη θέση έλαβε οΜπαταλογιάννης Χρήστος που τερμάτισε στην Δέκατη Πέμπτη θέση.

Το Δ.Σ του ΠΓΣ Λάρισας ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς του συλλόγου, το κατάστημα Ορθοπεταλιά - Πέτρος Γώγος  και το CARSERVICEBOSCHΥγραεριοκίνηση Τσάκαλου-Τσιούτσια Ο.Ε.. Επίσης την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας για τα μέτρα ασφάλειας διεξαγωγής του αγώνα καθώς κ όλους τους Εθελοντές που βοήθησαν για την διεξαγωγή του αγώνα.