Βαθμολογία

Η Ελλάς Σύρου ανακοίνωσε τον αδερφό του Σαντίνο Αντίνο

Αργεντίνικη ενίσχυση ανακοίνωσε η Ελλάς Σύρου, που ήρθε σε συμφωνία με τον Τιάγκο Αντίνο, ενόψει της νέας σεζόν.  

Ο 22χρονος μπακ, είναι αδερφός του μεσοεπιθετικού του Παναθηναϊκού, Σαντίνο Αντίνο και την σεζόν που ολοκληρώθηκε φόρεσε την φανέλα της Μαρκό, αποκτώντας εμπειρία από το πρωτάθλημα της Superbet League 2. 

Aναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: 

«Η ΠΑΕ Ελλάς Σύρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Τιάγκο Αντίνο. 

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής, με καταγωγή από την Αργεντινή, αγωνίζεται στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής και έχει παραστάσεις από την κορυφαία κατηγορία του Αργεντινού ποδοσφαίρου.Η καριέρα του ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Γοδόι Κρουζ, ενώ σε ηλικία 17 ετών την απέκτησε η Ρίβερ Πλέιτ. 

Ακολούθησε η Ιντεπετιέντε Ριβαντάβια, με την οποία έκανε ντεμπούτο στην πρώτη κατηγορία της Αργεντινής, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο ήρθε στη χώρα μας, για να αγωνιστεί με τη φανέλα της Μαρκό. 

Τιάγκο σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Ελλάς Σύρου και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».