Βαθμολογία

Φέστα ο «εκλεκτός» για τον πάγκο της ΑΕΛ…

Η ΑΕΛ Novibet συνεχίζει την μεγάλη μάχη παραμονής στην Super League. Οι «βυσσινί» μετράνε 3 ήττες και 1 ισοπαλία και εκεί που ξεκίνησαν με διαφορά ασφαλείας 6 βαθμών στην 12η θέση, βρίσκονται στην 13η, ισόβαθμοι με τον τελευταίο Πανσερραϊκό.

Ο Ιταλός τεχνικός Τζιανλούκα Φέστα έχει δουλέψει στους «βυσσινί» για δύο περιόδους (2018-19, 2021) και αναμένεται να είναι ο νέος τεχνικός, με σκοπό να βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου και στην αλλαγή του κλίματος.

Ο Φέστα αναμένεται στη Θεσσαλική πρωτεύουσα το αργότερο μέχρι την Παρασκευή το βράδυ, με τον χρόνο να πιέζει, καθώς η μάχη για την σωτηρία συνεχίζεται.

Άμεσος συνεργάτης του αναλαμβάνει ο Ανδρέας Λαυδαριάς που και αυτός με τη σειρά του έχει ξανά εργαστεί στην ομάδα της ΑΕΛ, έχει προσφέρει πολλά, είναι ιδιαίτερα αγαπητός και άκρως επαγγελματίας. Αναμένεται να γίνουν γνωστά τις επόμενες ώρες και τα υπόλοιπα άτομα που θα στελεχώσουν το τιμ.