
Ο Κίσσαβος Συκουρίου κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τα πλέι οφ στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στο Μαυροβούνι και ύστερα από ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον ματς που κράτησε τον σασπένς μέχρι το τέλος (3-3).
Η κερκίδα ήταν κατάμεστη και ο κόσμος απόλαυσε ένα πολύ ωραίο ματς. Οι γηπεδούχοι έπαιζαν για δύο αποτελέσματα και κατάφεραν στο φινάλε να πάρουν τον «χρυσό» βαθμό όπως αποδείχθηκε.
Το Μαυροβούνι είχε το υπέρ του σκορ μέχρι το 93’ όμως στο τέλος χαμογέλασε ο Κίσσαβος! Στο 14’ ο Θύμιος Μπέτσης άνοιξε το σκορ για το 0-1 με τον Κίσσαβο να ισοφαρίσει άμεσα στο 23’ με τον Φοίβο Οσμάνι και κάπως έτσι έληξε το πρώτο ημίχρονο (1-1).
Το Μαυροβούνι στο 54’ πήρε πάλι «κεφάλι» στο σκορ με σκόρερ τον Κωνσταντίνο Παπαδόντα για το 1-2. Μάλιστα στο 67’ ο Αλέξανδρος Παρλάντζας πέτυχε και αυτός γκολ και έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στο Μαυροβούνι (1-3).
Στο 75' ο Κίσσαβος έμεινε με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε ο Μπολάκης. Ο Κίσσαβος παρότι δέχθηκε δύο γκολ σε σύντομο χρονικό διάστημα, δεν το έβαλε κάτω και έδειξε χαρακτήρα στο φινάλε, έχοντας και την μεγάλη στήριξη του κόσμου του που αποτελεί τον 12ο παίκτη και βοήθησε πολύ σε ένα τόσο μεγάλο ματς.
Στο 93’ ο Κωνσταντίνος Καμπέρης μείωσε σε 2-3 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς και στο 98’ ο έμπειρος Μπλέντι Μούτσα έφερε το ματς στα ίσια για το 3-3 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς!
Ο Κίσσαβος Συκουρίου πήρε το εισιτήριο για τα πλέι οφ και πάλεψε μέχρι τέλους για το καλύτερο κάτι που το πέτυχε. Το Μαυροβούνι παρότι κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια έμεινε εκτός τετράδας.
Κίσσαβος Συκουρίου (Βασίλης Ταχτιντής): Γιάκου, Καραγιάννης, Ευθυμιάδης, Αγγέλης, Μπολάκης, Αργύρης, Κώτσιας (90+ Ζαϊρές), Μπλέντι (90+ Πολύζος), Οσμάνι, Πλιάγκας (65’ Τριανταφύλλου), Κορδέλας (55’ Καμπέρης).
ΑΟ Μαυροβουνίου (Δημήτρης Κουκουλιαύκας): Θεοχαρίδης, Μπάγκας Δημ. (95’ Παπάγγελος), Παπαδόντας, Αθανασιάδης (92’ Σταυροθεόδωρος), Μπέτσης (95’ Τατσέλος), Μπάγκας Κων (80’ Πράπας), Παρλάντζας, Διαμαντής (46’ Καρατζούκος), Σιάτρας, Δάσσιος, Μπαντζέλας Β.
Διαιτητική τριπλέτα: Στάικος, Νίκζας, Νάκας.