
Το παιχνίδι ανάμεσα στην Πελασγιώτιδα και την Αναγέννηση Αρμενίου που διεξήχθη στο γήπεδο Κουλουρίου δεν ανέδειξε νικητή αφού έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1 για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ και τον 2ο όμιλο.
Της Βάσως Γκατζούλη
Το ματς παιζόταν κυρίως στο χώρο του κέντρου, με αρκετές μονομαχίες, λιγοστές οι ευκαιρίες και ένα γκολ για την κάθε ομάδα. Στο 11’ ύστερα από πάσα του Κολοβού, ο Νικόλι δέχθηκε την μπάλα λίγο έξω από το ημικύκλιο, έκανε το σουτ, απέκρουσε ο κίπερ και η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι.








Στο 38’ το φάουλ εκτέλεσε ο Ανυφαντής, το σουτ του Τσανά από κοντά, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 77’ στην αντεπίθεση ξέφυγε ο 16χρονος Κωνσταντίνος Ανυφαντής και από θέση τετ α τετ έκανε το σουτ και το 1-0.
Στο 84’ καλό σουτ του Ανυφαντή, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Και στο 91’ ο Τίμος Σεσκλιώτης έκανε το γέμισμα και η μπάλα βρήκε δίχτυα για το τελικό 1-1.






Πελασγιώτις Λάρισας (Γιώργος Νεράντζης): Αναστασίου, Βασιλειάδης, Τσιούτσιας, Γελαλής, Λιάπης (6’ λ.τρ. Τσανάς Ζ.), Χριστοδούλου, Χρυσοστόμου, Τζήκας, Ανυφαντης, Βέλλας, Κουτσικούλης.
Αναγέννηση Δ.Αρμενίου (Βασίλης Τσιάρας): Κοσμάς, Σεσκλιώτης, Δοξαριώτης, Καλτσογιάννης, Ψάρρας, Κουκούτσης, Χατζόπουλος, Χατζηιωάννου, Καζάκος, Κολοβός, Νικόλι (57’ Στεργίου).
Διαιτητική τριπλέτα: Κοσμάνος, Γεροβασίλης, Κουβατάς.






