Βαθμολογία

«Τετράστερος» Παναγροτικός Νίκαιας!

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο Διλόφου ανάμεσα στον πρωτοπόρο Παναγροτικό Νίκαιας και την Πρότυπη Ακαδημία Ολύμπικ με τελικό σκορ 0-4.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του 2ο ομίλου της Γ’ ΕΠΣΛ. Το ματς είχε τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι, αφού το Ολύμπικ ήταν η μοναδική ομάδα στον πρώτο γύρο που έφερε ισοπαλία με τον Παναγροτικό.

Το παιχνίδι ήταν κυρίως κέντρου με αρκετές μονομαχίες. Ο Παναγροτικός προσπαθούσε να παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει, αλλά δεν του το επέτρεπε η γηπεδούχους ομάδα που αγωνιζόταν πολύ καλά και στο χώρο του κέντρου αλλά και στα μετόπισθεν.

Στο 15’ ο μαχητικός Αλέξανδρος Ανυφαντής, εκτέλεσε το κόρνερ, την κεφαλιά πήρε ο Ανδρεόπουλος, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Και στο 25’ και 30’ τα σουτ του Ολλομάνι και του Χριστοδούλου δεν βρήκαν δίχτυα.

Η αχτίδα φωτός άναψε για τον Παναγροτικό, στο 23’ όταν ο Μπέρτος δέχθηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα με σύμφωνη γνώμη του διαιτητή αλλά και του πρώτου επόπτη. Το ημίχρονο έληξε 0-0 και με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθούσε ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο για την έκβαση του αγώνα.

Στο 50’ η ασίστ ήταν από τον Κλεοντόρ Ολλομάνι και ο Ηλίας Χριστοδούλου με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1.

Στο 60’ ωραία ασίστ του Ηλία Χριστοδούλου και ο Κλεοντόρ Ολλομάνι το 0-2. Στο 62’ η σέντρα ήταν από τον Ανδρεόπουλο και ο Χριστοδούλου έκανε και το 0-3. Ένα λεπτό μετά ο Ανρεόπουλος έβγαλε την πάσα και ο Βάϊος Κανάκης την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 0-4.

Η μεθοδικότητα, η προσήλωση στον στόχο αλλά και η πολύ καλή εικόνα του Παναγροτικού, έφεραν την ανταμοιβή τους που ήταν τα τέσσερα γκολ.

Η νίκη είναι χαρισμένη για όλες τις γυναίκες που γιορτάζουν την σημερινή ημέρα.  

Πρότυπη Ακαδημία Ολύμπικ (Αντώνης Κωνσταντίνου): Σπαχίου, Ζηνούλης, Μπέρτος, Μπακαρτζής, Δέλλας, Παδιώτης (46’ Αδαμόπουλος), Κολοβός, Σάντο (65’ Γαλάνης), Τσινούδης (65’ Κουτσάκης), Κοτσιβός (46’ Τσάκας), Δάσσιος.

Π.Σ. Παναγροτικός Νίκαιας (Χρήστος Λιάπης): Κατσιανούλης, Νούσιας, Γεωργόπουλος (80’ Ψαρούλης), Περήφανος (80’ Μπαλανίκας), Κανάκης, Τίκας, Ανυφαντής (75’ Τίρχας), Ξιώνης, Ολλομάνι (75’ Καρατζιώτσικας), Χριστοδούλου, Ανδρεόπουλος (80’ Ψιμούλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Ακρίβος, Σούλης, Γκουγκότης.