Βαθμολογία

Εύκολο πρωινό για την Ακαδημία Ολύμπικ…

Η Ακαδημία Ολύμπικ απέσπασε ένα ακόμη τρίποντο κόντρα στην Χαραυγή και έτσι συνεχίζει δυναμικά στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ και τον 2ο όμιλο (0-5).

Του Χρήστου Γκατζούλη

Με αυτή τη νίκη η Ακαδημία Ολύμπικ παραμένει πολύ ψηλά στην βαθμολογία και όλα θα κριθούν όπως φαίνεται στο φινάλε. Ωραίο ποδόσφαιρο από τους νικητές που συνδυάζουν ένα κράμα νιάτων αλλά και εμπειρίας.

Στο ματς κόντρα στην Χαραυγή που διεξήχθη στο Θεσσαλικό από τα πρώτα λεπτά οι παίκτες του Αντώνη Κωνσταντίνου μπήκαν αποφασισμένοι και επέβαλαν το δικό τους ρυθμό.

Βλασίδης και Σάντο από ασίστ Ταρταμπούκα τα δύο πρώτα γκολ. Ο Κοτσιβός μετά από ασίστ του Τσάκα το τρίτο γκολ, ο Δάσσιος το 0-4 και ο Ζήσης με σουτ το  τελικό 0-5.

Α.Ε.Σ. Χαραυγή (Χρήστος Φιλίππου): Παπαϊωάννου Β., Ιατρόπουλος Ι., Τέλιος, Κουματζέλης, Καραμανές, Ρουμελιώτης, Σκαφιδάς Γ., Δελλής Σ., Κλιματσάκης, Μπίτσα, Βαρσάμης Α.

Έπαιξαν και οι: Μήτσης, Ντερβίση, Βογιατζής.

Ακαδημία Ολύμπικ (Αντώνης Κωνσταντίνου): Σπαχιού, Δέλλας, Δραγατσίκης, Μπέρτος, Δάσσιος, Σαΐτης, Ταρταμπούκας, Κοτσιβός, Τσάκας, Βλασίδης, Σάντο.

Έπαιξαν και οι: Πλατσάς, Ζήσης, Τζήκας.

Διαιτητική τριπλέτα: Δίχρης, Καπρουσιούτης, Κουβατάς.