
Άτυχος στάθηκε ο ποδοσφαιριστής του Π.Ο. Ελασσόνας Γιώργος Τσάτσος, στην πρόσφατη αναμέτρηση πρωταθλήματος απέναντι στην Αναγέννηση Σχηματαρίου, όπου η ομάδα της Ελασσόνας επικράτησε με 1-0.
Στο 67ο λεπτό της συνάντησης, σε μία δυνατή μονομαχία, χτύπησε στην κάτω γνάθο και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο. Οι εξετάσεις έδειξαν πως ο τραυματισμός απαιτεί χειρουργική αποκατάσταση, με τον Γιώργο να περνά την πόρτα του χειρουργείου μέσα στις επόμενες ημέρες.
Η απουσία του, έστω και προσωρινή, αποτελεί σημαντικό πλήγμα για την ομάδα, καθώς ο Τσάτσος είναι από τους βασικούς «πυλώνες» της μεσαίας γραμμής. Με σταθερότητα, πάθος και αγωνιστικό πνεύμα, έχει συμβάλει τα μέγιστα στη φετινή εξαιρετική πορεία του Π.Ο. Ελασσόνας, αποτελώντας έναν από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές του ρόστερ.
Ωστόσο, τα νέα είναι ενθαρρυντικά. Μετά την επιτυχημένη – όπως όλοι ευχόμαστε – επέμβαση, θα χρειαστούν περίπου δύο εβδομάδες αποκατάστασης ώστε να επιστρέψει και πάλι δριμύτερος στα γήπεδα, έτοιμος να προσφέρει ξανά ποιότητα, δύναμη και ηγετική παρουσία στον αγωνιστικό χώρο.
Η οικογένεια του Π.Ο. Ελασσόνας στέκεται στο πλευρό του.
Γιώργο, οι θερμότερες ευχές μας για περαστικά και γρήγορη ανάρρωση! Σε περιμένουμε σύντομα πίσω, πιο δυνατός από ποτέ!