Βαθμολογία

Με πίστη για το τρίποντο η Ανθούπολη – κάλεσμα στον κόσμο!

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Ανθούπολη για το Κυριακάτικο ματς (15/2 – 15:00) στο γήπεδο της Νεάπολης Α’ με αντίπαλο την Αναγέννηση Σχηματαρίου.

Το ματς έχει τον χαρακτήρα του «τελικού» και όλοι στο «στρατόπεδο» της ομάδας δηλώνουν πανέτοιμοι για τη νίκη που θα επαναφέρει τα χαμόγελα ενόψει της απαιτητικής συνέχειας του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο νέος τεχνικός Γιάννης Τσακμακίδης ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας. Εκτός πλάνων είναι ο Φουρκιώτης (συμπλήρωσε κάρτες) και οι τραυματίες Κορτσάρι -Αντωνίου. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι διαθέσιμοι γι’ αυτό το ματς.

Κάλεσμα στον κόσμο

Η διοίκηση της ομάδας κάνει κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί μαζικά στο γήπεδο σε αυτό το πολύ κρίσιμο ματς και να βοηθήσει τους παίκτες της Ανθούπολης να φτάσουν στη νίκη που τόσο έχουν ανάγκη.