
Μια νέα σελίδα ανοίγει στην πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα του έμπειρου αμυντικού Βασίλη Λάιου, ο οποίος μετά από ένα γεμάτο και απόλυτα πετυχημένο πέρασμα από τον ιστορικό Κίσσαβο Συκουρίου, ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα.
Ο δυναμικός ποδοσφαιριστής φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα του Κισσάβου την περασμένη εβδομάδα, στο παιχνίδι απέναντι στον Ηρακλή Λάρισας, ολοκληρώνοντας έναν κύκλο που χαρακτηρίστηκε από σταθερότητα, προσφορά και ηγετική παρουσία στα μετόπισθεν. Η συμβολή του στην ομάδα του Συκουρίου υπήρξε σημαντική, αφήνοντας θετικό αποτύπωμα εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.
Στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν, ο Βασίλης Λάιος θα αγωνίζεται με τη φανέλα του Ατρόμητου Παλαμά, στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Καρδίτσας (Α’ κατηγορία). Ο σύλλογος της Καρδίτσας έχει θέσει υψηλούς στόχους, καθώς έχει ενισχυθεί σημαντικά και βλέπει ξεκάθαρα προς την κατεύθυνση της ανόδου. Σε αυτό το απαιτητικό εγχείρημα, η εμπειρία και η αγωνιστική ποιότητα του Λάιου αναμένεται να παίξουν καθοριστικό ρόλο.
Παράλληλα, στον Ατρόμητο Παλαμά θα συναντήσει αρκετά γνώριμα πρόσωπα, γεγονός που θα βοηθήσει στην άμεση προσαρμογή του και στην ομαλή ένταξή του στο νέο του περιβάλλον.
Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον φίλο Βασίλη, με υγεία και πολλές επιτυχίες στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του.