Βαθμολογία

Θερμές ευχές για «περαστικά» από τον Απόλλωνα Λάρισας

 

Ο Απόλλων Λάρισας με ανακοίνωσή του στέλνει τις θερμότερες ευχές του στους ποδοσφαιριστές της Αναγέννηση Ολύμπου Άλμπι Ρίτσι και Βασίλη Σκάκο. Αναλυτικά:

«Σύσσωμη η οικογένεια του Απόλλωνα Λάρισας, εκφράζει τις θερμότερες των ευχών της για ταχεία ανάρρωση προς τον ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Ολύμπου, Άλμπι Ρίτσι.

Ο ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε στην σημερινή μεταξύ μας αναμέτρηση, έχοντας μια άτυχη στιγμή, η οποία πάγωσε άπαντες στο γήπεδο Πυργετού, αποκομίζοντας έναν σοβαρό τραυματισμό. Οι ευχές όλων μας για γρήγορη αποκατάσταση τον συντροφεύουν και ελπίζουμε να τον δούμε να επιστρέφει άμεσα στους αγωνιστικούς χώρους!

Επιπλέον, τις θερμότερες ευχές μας για ταχεία ανάρρωση εκφράζουμε και στον πρωην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Βασίλη Σκάκο που αποχώρησε με μυϊκό πρόβλημα τραυματισμού.

Γι' άλλη μια φορά ταχεία ανάρρωση και στους δύο ποδοσφαιριστές, τους οποίους ευελπιστούμε να τους δούμε να επιστρέφουν υγιείς στα γήπεδα.

Με εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Απόλλωνα Λάρισας».