
ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Σ.Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ
ΠΡΑΚΤΙΚΟ 16/22.01.2026
ΠΟΙΝΕΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
1. Στο σωματείο ΘΥΕΛΛΑ ΕΛΑΤΕΙΑΣ για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου του κατά τη διάρκεια του αγώνα της 11.01.2026 με το σωματείο ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ ΜΕΛΙΒΟΙΑΣ, ήτοι για παράβαση του άρθρου 11 παρ. 1 ΠΚ, επιβάλλει χρηματική ποινή 50 ευρώ (υπότροπο).
2. Στα σωματεία ΘΥΕΛΛΑ ΕΛΑΤΕΙΑΣ και ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ ΜΑΡΜΑΡΙΝΗΣ για μη έκδοση κάρτας πάγκου προπονητή επιβάλλει χρηματική ποινή 100 ευρώ.
ΠΟΙΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ
1. Στον εκπρόσωπο του σωματείου ΑΣΤΡΑΠΗ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ κ. Χρήστο Τσιάρα, ο οποίος αποβλήθηκε από τον διαιτητή κατά τη διάρκεια του αγώνα της 18.01.2026 με το σωματείο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ, ήτοι για παράβαση του άρθρου 8 παρ. 2 ΠΚ, επιβάλλει ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια για 1 αγωνιστική.
2. Στον εκπρόσωπο του σωματείου ΘΥΕΛΛΑ ΕΛΑΤΕΙΑΣ κ. Θεόδωρο Σολωμό για τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκειατου αγώνα της 11.01.2026 με το σωματείο ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ ΜΕΛΙΒΟΙΑΣ, ήτοι για παράβαση του άρθρου 11 παρ. 3 ΠΚ, επιβάλλει ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια για 8 αγωνιστικές και χρηματική ποινή 80 ευρώ (υπότροπος).
3. Στον εκπρόσωπο του σωματείου ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ κ. Λεωνίδα Λαζαρίδη, ο οποίος αποβλήθηκε από τον διαιτητή κατά τη διάρκεια του αγώνα της 17.01.2026 με το σωματείο ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΑΡΥΑΣ, ήτοι για παράβαση του άρθρου 8 παρ. 2 ΠΚ, επιβάλλει ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια για 1 αγωνιστική.
4. Στον εκπρόσωπο του σωματείου ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΑΡΥΑΣ κ. Ιωάννη Χατζή, ο οποίος αποβλήθηκε από τον διαιτητή κατά τη διάρκεια του αγώνα της 17.01.2026 με το σωματείο ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ήτοι για παράβαση του άρθρου 8 παρ. 2 ΠΚ, επιβάλλει ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια για 1 αγωνιστική.
ΠΟΙΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ