
Στο Δημοτικό Στάδιο Οιχαλίας «Μπάμπης Παπαχατζής», διεξήχθη η αναμέτρηση της Κ14 για το πρωτάθλημα των Μικτών ομάδων, ανάμεσα στα Τρίκαλα και τη Λάρισα.
Της Βάσως Γκατζούλη
Εμφατική νίκη με σκορ 0-5 πέτυχε η Κ14 της ΕΠΣ Λάρισας απέναντι στην αντίστοιχη των Τρικάλων στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.














Η ομάδα των Μικτών της Λάρισας που μας εκπροσώπησε επάξια στο ματς της Τετάρτης (14/1), νίκησαν κατά κράτος την αντίπαλη ομάδα, αφού ήταν κυρίαρχη σε όλες τις γραμμές του γηπέδου, παίζοντας και ωραίο ποδόσφαιρο.
Πολύ νωρίς στο 8’ ο Δημήτρης Καραγιάννης εκτέλεσε το κόρνερ, την πρώτη κεφαλιά πήρε ο Κακαβίτσης, στην επαναφορά ο Παναγιώτης Καλφούτζος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
Στο 11’ ο Μάριος Φαρμάκας έβγαλε την σέντρα για τον Μιχαήλ Κακαβίτση που ξέφυγε στην αντεπίθεση και έκανε έτσι και το 0-2 βάζοντας από νωρίς τα θεμέλια της νίκης.
Στο 28’ ο ταχύτατος Ιωάννης Δελλής, με ατομική ενέργεια και πλασέ έκανε και το 0-3. Δύο λεπτά αργότερα ωραία γυριστό σουτ του Καλφούτζου έφυγε άουτ.








Ενώ στο 33’ ο Ιωάννης Δελλής με σουτ διπλασίασε τα τέρματά του και έκανε το 0-4. Και στο 40’ ο Παναγιώτης Καλφούτζος με τη σειρά του διπλασίασε τα τέρματά του και διαμόρφωσε το τελικό 0-5.
Στο 65’ ο Κωνσταντίνος Παπακώστας που είχε περάσει ως αλλαγή έκανε το σουτ και η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι.





Με αυτόν λοιπόν τον τρόπο, η Κ14 πήρε μια σημαντική νίκη και σίγουρα ανέβασε την ψυχολογία των νέων παιδιών στον έβδομο ουρανό.
Ακολουθεί το εξ’ αναβολής ματς (7η αγων.) με την ΕΠΣ Καρδίτσας εντός έδρας.

Κ14 ΕΠΣ Τρικάλων (Βίκτωρ Ψύχος): Γιαννίκης, Σαργιώτης, Κασιόλας, Μπρέντας, Οικονόμου, Λούτσα, Ελέζι, Χούτας, Βαγενάς, Κυριακού, Τζήμας.
Έπαιξαν και οι: Ντάσιος, Βαλοτάσιος, Τσαρούχας, Ρουστάνης, Σαρακατσάνος, Μητσιάδης, Παπαγιάννης, Μουρίκης, Τσαχτάνης.

Κ14 ΕΠΣ Λάρισας (Χρήστος Καπελιάνης): Τσιαούσης, Αλεξανδρής, Γαργάλας, Φαρμάκας, Τοπάλης, Καραγιάννης, Μπάτζιος, Καλφούτζος, Κακαβίτσης, Μποντούρης, Δελλής.
Έπαιξαν και οι: Παρλίτσης, Τέλιος, Μαναός, Εσερμπέτης, Λίτσιος, Παπακώστας, Μουσιάρης, Τζανακούλης, Σαλτζίδης.

Διαιτητική τριπλέτα: Κίτος, Μακρόπουλος, Βλαχόπουλος (Θεσσαλίας).

