Βαθμολογία

Τα προβλήματα πεισμώνουν την ΑΕΛ!

 

Με αρκετές απουσίες θα αγωνιστεί η ΑΕΛ στη Μυτιλήνη την Κυριακή κόντρα στην Καλλονή (15:00). Ο νέος τεχνικός Τίμος Καβακάς προσπαθεί να βρει τις κατάλληλες λύσεις ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη για το προσεχές ματς. Σίγουρα το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι σχετικά βατό και εάν έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα τότε ανοίγει διάπλατα η πόρτα της ανόδου ξανά.

 

Του Χρήστου Γκατζούλη

 

Παρά τα σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα οι παίκτες έχουν πεισμώσει και είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως την Κυριακή όποιοι αγωνιστούν θα τα δώσουν όλα για να πάρουν κάτι καλό.
Οι Νεμπεγλέρας και Δεινόπαπας δεν θα αγωνιστούν λόγω καρτών. Φρανκού και Πότσι είναι τραυματίες. Από την άλλη επιστρέφει ο Ραπτάκης, ενώ ο Τσιμπάμπα αποτελεί «ξένο σώμα».
Ο Φιρινίδης θα υπολογίζεται από το ματς με την Καβάλα, αφού κάποιες τυπικές λεπτομέρειες απομένουν ώστε να εκδοθεί το δελτίο του αρχές της άλλης εβδομάδας.

 

Πρόβλημα στο κέντρο

 

Οι μέρες δεν είναι πολλές μέχρι και το Σάββατο που η ομάδα θα αναχωρήσει για τη Μυτιλήνη. Αυτό σημαίνει πως και ο νέος τεχνικός δεν προλαβαίνει να κάνει θεαματικές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Πιθανότατα θα αγωνιστεί και με το ίδιο σχήμα, απλά θα γίνουν αλλαγές στα αμυντικά χαφ, αφού εκεί υπάρχει το μεγάλο πρόβλημα λόγω των γνωστών απουσιών. Καρανίκας, Τσιάρας και Μάγγος είναι σίγουρα οι παίκτες που μπορούν να παίξουν στον άξονα.