
Μια νέα σελίδα ξεκινά ο Απόλλων Λάρισας, καθώς έγινε γνωστό το φινάλε της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Χρόνη. Παράλληλα ο ιστορικός σύλλογος έκανε γνωστό πως νέος κόουτς αναλαμβάνει ο έμπειρος Θοδωρής Στεργιάδης που έχει περάσει και στο παρελθόν με επιτυχία από την ομάδα, ενώ έχει ένα πολύ καλό βιογραφικό. Αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα της Φιλιππούπολης στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Απόλλωνα Λάρισας γνωστοποιεί την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Χρόνη. Στο ποδόσφαιρο ορισμένες φορές πρέπει να πάρεις κάποιες σκληρές και δύσκολες αποφάσεις. Ευχαριστούμε θερμά τον Νίκο Χρόνη για την άψογη συνεργασία την οποία είχαμε. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και εξαιρετικός προπονητής, όπου μόνο καλά λόγια έχουμε να πούμε για την παρουσία του στο σωματείο μας. Του ευχόμαστε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας καλή συνέχεια τόσο σε προπονητικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.
Παράλληλα, γνωστοποιούμε την αναβάθμιση του προπονητή των ακαδημιών μας, Θοδωρή Στεργιάδη, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη προπονητή στην πρώτη ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας. Ο Θοδωρής Στεργιάδης, κατέχει ένα γεμάτο και πλούσιο βιογραφικό με αρκετές εμπειρίες και πιστοποιήσεις για τις ικανότητές του. Το έργο του έως τώρα στις ακαδημίες μας κρίνεται άκρως θετικό και με γνώμονα τα υπάρχοντα δεδομένα, οδηγηθήκαμε στην αναβάθμισή του.
Ευχόμαστε στον Θοδωρή Στεργιάδη καλή αρχή στα νέα αναβαθμισμένα του καθήκοντα. Εκ μέρους σύσσωμης της οικογένειας του συλλόγου μας, οι ευχές μας για καλή επιτυχία και υγεία σε κάθε επίπεδο τον συντροφεύουν από τώρα όπου και αναλαμβάνει καθήκοντα πρώτου προπονητή στην ομάδα μας.
Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Απόλλωνα Λάρισας».