
Στο γήπεδο Παραποτάμου, ο Άγιος Γεώργιος Αμπελακίων υποδέχθηκε την Δόξα Αμυγδαλής στην πρεμιέρα της Γ’ ΕΠΣΛ με τελικό σκορ 1-2.
Ανάμεσα σε δύο μαχητικές ομάδες, έγινε ένα καλό ματς, δυνατό με ευκαιρίες για να αναδειχθεί νικήτρια η Αμυγδαλή.
Πρώτη καλή στιγμή στο 20’ για τα Αμπελάκια, όταν ο Γούλας πέρασε και τον τερματοφύλακα αλλά δεν βρήκε εστία. Στο 44’ διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι, για γκολ του Κουκλομένου, ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 55’ ο Χατζής για τα Αμπελάκια, προ κενής εστίας, δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο ίδιο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Δημήτρη Πατσιούρα, την κεφαλιά πήρε ο Γιώργος Κουκλομένος και άνοιξε το σκορ για το 0-1.
Στο 65’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Δημήτρης Πατσιούρας έκανε και το 0-2. Στο 70’ χαμένο τετ α τετ του Πατσιούρα απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Ενώ στο 80’ το πέναλτι κέρδισε ο Τσιτόγλου, εκτέλεσε ο Ζορμπάς για το τελικό 1-2.
*Η Αμυγδαλή ευχαριστεί την ομάδα των Αμπελακίων για την άψογη φιλοξενία.
Άγιος Γεώργιος Αμπελακίων (Βασίλης Τσιανάκας): Στογιάννης, Πλιούτσιας Κ., Πλιούτσιας Α. (70’ Καρκαντός), Μανδραβέλης (60’ Παζάρας), Τσιτόγλου, Χατζής (60’ Τσάκαλος), Γκερλιώτης, Γούλας, Ζορμπάς, Κριστιάν, Κίκε.
Δόξα Αμυγδαλής (Γιάννης Κυρμιτζόγλου): Βουγιουρδής, Ανδρέου, Οσμάνι, Ντίνας (80’ Αραμπατζής), Κουκλομένος, Βόγλης, Ντινούλης, Καψάλης Γ., Καψάλης Π., Πατσιούρας, Μπαζούλης.
Διαιτητική τριπλέτα: Κακάνης, Μπέη, Πατσιούρας.