
Με το δεξί ξεκίνησε τη νέα χρονιά η ΑΕ Κιλελέρ, κερδίζοντας στην έδρα της, το νεανικό και μαχητικό Προμηθέα με σκορ 2-1.
Πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 25’, χαμένο τετ α τετ του Παπαχρήστου, η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 30’ μετά από κόρνερ του Λιντέρη, ο Ζιόμπουρας με γυριστό σουτ έκανε το 1-0.
Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 42’, όταν ανατράπηκε ο Τζουρτζουκλής, εκτέλεσε ο ίδιος για το 1-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στο 65’ πέναλτι κέρδισε ο Κασσιός, εκτέλεσε ο Αποστόλης Ζιόμπουρας για το τελικό 2-1.
Στο 72’ δεύτερη κίτρινη για τον Λιντέρη και το Κιλελέρ ολοκλήρωσε με δέκα παίκτες.
ΑΕ Κιλελέρ (Θωμάς Παλάσκας): Γκέμας, Βισβίκης Κ., Ζιόμπουρας, Χατζής, Θεοδωρόπουλος, Χατζόπουλος, Αργύρης Κ. (70’ Βισβίκης Μ.), Λιντέρης, Παπαχρήστος, Κιόσια, Κασσιός (70’ Τζατζάκης).
Προμηθέας ΑΕ Λάρισας (Βαγγέλης Στεφανής): Γκόβαρης, Χαϊδούλης, Καρβουνάρης, Γκέκας, Νταναβάρας, Χρηστίδης, Παραλυκούδης, Τζουρτζουκλής, Τρέχας, Χαλιαμούρδας, Σεϊζης.
Διαιτητική τριπλέτα: Ζαχαρός, Πάτσης, Κουτίνα.