
Την δεύτερη εντός έδρας νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΝΛ κατηγορίας πανηγύρισε ο Αχιλλέας Φαρσάλων ο οποίος επικράτησε με σκορ 3-1 της Δάφνης Γλαύκης και έτσι έφτασε στους 6 βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από το ντέρμπι την περασμένη αγωνιστική.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Αχιλλέας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τα κενά στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Στο 20′ και μετά από όμορφη πάσα στην πλάτη της άμυνας ο Καψιώχας έκανε την κούρσα έσπασε στον Μεμινάι και αυτός έστρωσε στον Κατσιάβα ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν άμεσα όμως ο Σούρλας σταμάτησε εντυπωσιακά τον Καλογιάννη σε μια πολύ δύσκολη επέμβαση. Στο 32′ ο Αχιλλέας κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του με τον Ζαμάνη να κάνει πολύ ωραία ατομική ενέργεια και με πλασέ νίκησε τον Χασιώτη για δεύτερη φορά.


Στο δεύτερο μέρος η Δάφνη μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε κυρίως από στημένες φάσεις να απειλήσει όμως ο Σούρλας ήταν σε ετοιμότητα σε αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις προς την εστία του. Στο 62′ όμως ο Σούρλας υπέπεσε σε παράβαση πέναλτι. Ο Τσιώλης ανέλαβε την εκτέλεση και πέτυχε το 2-1. Στο 72′ ο Αχιλλέας έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία όταν ο Γιαννακόπουλος έκανε εκπληκτική κάθετη πάσα στον Μεμινάι ο οποίος όμως σούταρε πάνω από τα δοκάρια. Στο 88′ ο Καψιώχας έκανε όμορφη πάσα στον Κατσιάβα αυτός άφησε έξυπνα στον Αλεξίου ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ πέτυχε το τελικό 3-1.


Αχιλλέας Φαρσάλων (Αρίστος Παπαγεωργίου): Σούρλας, Θλιβερός 55′ (Γιαννακόπουλος), Δονδοτσάκης, Κατσικόπουλος (82′ Αλεξίου), Ζαμάνης, Καψιώχας, Μουτκανάς, Αρσενίδης, Φιλιππόπουλος (60′ Πελεκούδας), Μεμινάι (82′ Λιάπης), Κατσιάβας.
Δάφνη Γλαύκης (Παπαντωνίου): Χασιώτης, Κουλαξής (46′ Σπανούλης), Γκουντοβάς (46′ Μπράτσος), Γεράσης, Μπλέτσας, Τσιώλης, Τζιότζιος, Βράκας Χ., Στεργίου (82′ Γώγος), Βράκας Ν. (35′ Μητροδήμος), Καλογιάννης.
ΠΗΓΗ