
Άντεξε και έδειξε χαρακτήρα η ΑΕΛ στο Περιστέρι! Η ΑΕΛ παρότι έμεινε με 10 παίκτες από το 23’, λόγω της αποβολής του Πασά για επικίνδυνο μαρκάρισμα στο Μανσούρ, αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Ατρόμητο με 1-1 στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, σε εκτός έδρας αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.
Ο Ατρόμητος προηγήθηκε με εκτέλεση πέναλτι του Οζέγκοβιτς στο 28ο λεπτό και η ΑΕΛ ισοφάρισε με σουτ του Πέρες στο 60ο λεπτό.
Ακυρώθηκαν δύο γκολ της ΑΕΛ με τον Χατζηστραβό στο 14’ και τοn Σαγάλ στο 72’ λεπτό.
H AEΛ έχει πολλά παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα!
Ατρόμητος (Λεωνίδας Βόκολος): Χουτεσιώτης, Μουντές (82' Αϊτόρ), Σταυρόπουλος, Μανσούρ, Ούρονεν, Τσιγγάρας (69' Τσαντίλας), Μουτουσάμι, Μίχορλ, Παλμεζάνο (61' Γιουμπιτάνα), Μπάκου, Οζέγκοβιτς.
ΑΕΛ (Γιώργος Πετράκης): Μελίσσας, Δεληγιαννίδης, Παντελάκης, Τσάκλα, Κοβάτσεβιτς (59' Κοσσονού), Πέρες (85' Στάικος), Ατανάσοφ, Χατζηστραβός (59' Ουάρντα), Σαγάλ (77' Γκαράτε), Τούπτα (85' Μπαγκαλιάνης), Πασάς.
Διαιτητική τριπλέτα: Ματσούκας (Ευβοίας), Οικονόμου (Αχαΐας), Μωυσιάδης (Γρεβενών). Με τέταρτο τον Γεωργόπουλο (Αρκαδίας). Στο VAR ήταν ο Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας) με AVAR τον Γιάννη Ανδρικόπουλο (Κυκλάδων).
ΦΩΤΟ: Κώστας Τσομάκος