Βαθμολογία

Το ταξίδι του Φλάμπιο Μαξακούλι μόλις ξεκινά!

Στα 18 του χρόνια, ο Φλάμπιο Μαξακούλι ζει το όνειρό του. Από τον Απόλλωνα Λάρισας και τις εμπειρίες του στον Ηρακλή Λάρισας, μέχρι τις κλήσεις στην Εθνική Αλβανίας Κ17 και Κ19, τώρα κάνει το μεγάλο βήμα στον Π.Ο. Ελασσόνας και το απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Φλάμπιο δεν είναι απλά ένας δεξιός αμυντικός. Είναι ένα παιδί που ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο. Με δουλειά, πείσμα και αφοσίωση, κοιτάζει μπροστά – γιατί ξέρει πως κάθε προπόνηση, κάθε αγώνας, είναι ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο.

Ο στόχος του; Να κάνει μια γεμάτη χρονιά, να αποδείξει την αξία του και να δείξει πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα όταν τα κυνηγάς με καρδιά!

Στην Ελασσόνα πιστεύουν σε εκείνον. Γιατί κάθε ταλέντο έχει τη στιγμή του. Και η στιγμή του Φλάμπιο είναι τώρα.