Βαθμολογία

Τους νεαρούς Κοτρούτσο και Τσότσο απέκτησε ο ΠΟΕ

Δύο ακόμη μεταγραφικές προσθήκες ανακοίνωσε η ομάδα του ΠΟ Ελασσόνας και σε ανακοίνωση αναφέρονται τα παρακάτω:

"Τους νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές Θάνο Κοτρούτσο και Ελευθέριο Τσότσο, απέκτησε ο ΠΟ Ελασσόνας ελεύθερη μεταγραφή.

Ο Θάνος Κοτρούτσος είναι γεννημένος το 2007 αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από την ομάδα της ΑΕ Τυρνάβου και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή ως χαφ. Πέρυσι ήταν βασικός στην ομάδα της ΑΕ Τυρνάβου όπου διακρίθηκε για το δυναμικό παιχνίδι είναι ταλαντούχος ποδοσφαιριστής με φιλοδοξίες και στόχους.

Επίσης αποκτήθηκε ο  Ελευθέριος Τσότσος από την ΑΕΛ Κ17 είναι γεννημένος το 2008,ο οποίος αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή και διακρίνεται για την ταχύτητα του και το δυναμικό του παιχνίδι.

Η Διοίκηση του ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ και ο πρόεδρος Θωμάς Ράπτης τους καλωσορίζουν στην μεγάλη οικογένεια του ΠΟΕ και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή ποδοσφαιρική χρονιά με πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

ΠΗΓΗ