
Η Ελλάς Σύρου απέκτησε τον Έλληνα φορ Αθανάσιο Λιούμη. Η ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ ΠΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του Αθανάσιο Λιούμη.
Η ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ καλωσορίζει στην οικογένειά της τον 23χρονο σέντερ φορ Θανάση Λιούμη, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο Διαγόρα Ρόδου
Ο Λιούμης, γεννημένος στις 4 Ιουνίου 2002, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες των Πανιωνίου, Μακεδονικού και Πανσερραϊκού. Από εκεί επέστρεψε και πάλι στον Παναθηναϊκό Β’, συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Super League 2. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Διαγόρα Ρόδου, πριν επιστρέψει στους «πράσινους».
Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!
Στην Ελλάς Σύρου συνεχίζει την καριέρα του ο 23χρονος αμυντικός Γιώργος Γώγος
Η οικογένεια της Ελλάς Σύρου μεγαλώνει, καθώς στο ρόστερ της ομάδας μας προστίθεται ο Γιώργος Γώγος, ένας νεαρός αλλά ήδη έμπειρος αμυντικός, που έρχεται να ενισχύσει σημαντικά τη γραμμή της άμυνας.
Ο Γιώργος Γώγος γεννήθηκε στις 11 Ιουλίου 2001 στα Ιωάννινα και αγωνίζεται με την ίδια άνεση τόσο ως δεξιός όσο και ως αριστερός στόπερ. Το ύψος του (1,94 μ.) και η σωματική του δύναμη αποτελούν βασικά του χαρακτηριστικά, καθιστώντας τον ιδιαίτερα δυναμικό στις εναέριες μονομαχίες και στιβαρό στο μαρκάρισμα.
Το 2018, προερχόμενος από την ομάδα Νέων του ΠΑΣ Γιάννινα, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και εντάχθηκε στη δύναμη της ΠΑΕ. Τον χειμώνα του 2021 αγωνίστηκε στον Θεσπρωτό, ενώ αργότερα μετακόμισε στην Κύπρο, φορώντας τη φανέλα της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας.
Σημαντικό κεφάλαιο στην καριέρα του είναι και η παρουσία του με το εθνόσημο, καθώς έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας U17και U18, εκπροσωπώντας επάξια τη χώρα μας.
Η Ελλάς Σύρου καλωσορίζει θερμά τον Γιώργο και του εύχεται υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας!