
Ο έμπειρος τεχνικός Νίκος Παπανικολάου επιστρέφει στην Αναγέννηση Καλοχωρίου με σκοπό να βοηθήσει στο νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.
Ο Παπανικολάου έχει εργαστεί κατά το παρελθόν στη «Μπάρτσα» και τώρα θα επιδιώξει να κάνει ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό το 80% του ρόστερ ανανέωσε, ενώ θα γίνουν και κάποιες ποιοτικές προσθήκες.
Το Καλοχώρι ευχαριστεί τον Λίταινα
Η διοίκηση της Αναγέννησης Καλοχωρίου νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον μέχρι πρότινος προπονητή Μιχάλη Λίταινα που αποχώρησε για προσωπικούς λόγους. Μετά από δύο χρόνια που συνδυάστηκαν με μια άνοδο και μια δεύτερη θέση, μόνο όμορφες αναμνήσεις έχουν οι δύο πλευρές. Είναι δεδομένο πως η ομάδα πάντα θέλει δίπλα της τον Μιχάλη που αποτελεί μεγάλο «κεφάλαιο» για το σύλλογο.