
Την παραμονή του Χρήστου Γκικούδη γνωστοποίησε ο Απόλλων Λάρισας. Ο ίδιος θα συνεχίσει στην σύλλογο ως προπονητής τερματοφυλάκων, ενισχύοντας το τεχνικό τιμ.
Αναλυτικά:
"Ο Απόλλων Λάρισας γνωστοποιεί τη συνέχιση της συνεργασίας του με τον Χρήστο Γκικούδη, ο οποίος παραμένει στο τεχνικό επιτελείο ως προπονητής τερματοφυλάκων.
Πρόκειται για έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου με πορεία τόσο εντός των γηπέδων ως ποδοσφαιριστής, όσο και από τον πάγκο. Στο παρελθόν εργάστηκε με επιτυχία στον Φαλανιακό από το 2020 έως το 2022, ενώ την επόμενη σεζόν (2022-23) αποτέλεσε βασικό στέλεχος του τεχνικού τιμ του Μαγνησιακού, συμβάλλοντας στην άνοδο της ομάδας στη Γ’ Εθνική. Ξεχωρίζει για τη συνέπεια, τη μεθοδικότητα και το ήρεμο ταμπεραμέντο του.
Η σταθερότητα στο τεχνικό τιμ αποτελεί βασικό στοιχείο για την υλοποίηση των στόχων της ομάδας. Η εμπειρία και η επαγγελματική προσέγγιση του Χρήστου Γκικούδη συμβάλλουν ουσιαστικά στην εξέλιξη των τερματοφυλάκων και στη δημιουργία ενός υγιούς κλίματος εντός του συλλόγου. Ο Απόλλων Λάρισας συνεχίζει να επενδύει σε ανθρώπους με ήθος και γνώση, διατηρώντας αυξημένα πρότυπα στην προπονητική του φιλοσοφία.
Σύσσωμη η οικογένεια του Απόλλωνα Λάρισας του εύχεται υγεία σε κάθε επίπεδο και καλή δύναμη στο έργο του.
**Στη φωτογραφία, μαζί με τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας μας, Βαγγέλη Δοξόπουλο, ο οποίος, μαζί με όλο το ΔΣ, φροντίζουν ενωμένοι τις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε η ομάδα μας να είναι έτοιμη για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.
Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Απόλλωνα Λάρισας"