Βαθμολογία

Η τελετή λήξης σηματοδότησε μια νέα εποχή για τον Απόλλωνα

Σε μια λαμπρή και όμορφη βραδιά, πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Φιλιππούπολης η τελετή λήξης των ακαδημιών του Απόλλωνα Λάρισας, το βράδυ της Πέμπτης (19/6).

Του Χρήστου Δαϊρετζή

Η εκδήλωση ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα, με φιλικό παιχνίδι μεταξύ των μελών του τεχνικού επιτελείου του Απόλλωνα και στελεχών της διοίκησης του συλλόγου, απέναντι στους πατεράδες των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στις ακαδημίες της ομάδας.

Στη συνέχεια, ακολούθησαν βραβεύσεις προς τα τμήματα Κ16, Κ14 και Κ12, τα οποία κατέγραψαν εξαιρετικές πορείες στα πρωταθλήματα υποδομών, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, το οποίο προμηνύεται σπουδαίο για τις ακαδημίες του Απόλλωνα, ιδιαίτερα τώρα που στο "τιμόνι" της ομάδας βρίσκεται ο κ. Ζήσης Ντελόπουλος, ο οποίος σκοπεύει να επενδύσει σημαντικά στα αναπτυξιακά τμήματα.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Θανάσης Δρυστέλλας βράβευσε την Κ16 για την παρουσία της έως τον τελικό. Στη συνέχεια, ο Ταγματάρχης κ. Παντελής Μαρίνης βράβευσε την Κ14 για την πορεία της, ενώ τέλος, ο απερχόμενος Αντιπρόεδρος κ. Χρήστος Μπουχουρίδης βράβευσε την Κ12, για το γεγονός ότι κατέκτησε την τρίτη θέση, με τη νίκη που πέτυχε στον μικρό τελικό.

Τέλος, όλα τα παιδιά έλαβαν επαίνους για τη συμμετοχή τους στις ακαδημίες του συλλόγου, με την ομάδα να τους επιβραβεύει για τον σπουδαίο αγώνα τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Ακολούθησε μουσικό γλέντι. Παρουσία ορχήστρας, όλοι μαζί διασκέδασαν με χαμόγελα, καλή διάθεση, ζεστό σουβλάκι και όλα τα παρελκόμενα, που απαιτούν τέτοιες βραδιές.

Η χρονιά αποχαιρετήθηκε όπως της άρμοζε, μετά από μια σπουδαία προσπάθεια στις τάξεις των ακαδημιών του Απόλλωνα.

Με την παρουσία του νέου προέδρου κ. Ζήση Ντελόπουλου, του νέου ΔΣ, αλλά και του απερχόμενου, η τελετή ήταν ιδιαίτερα συγκινητική και ενοτική. Άπαντες έδειξαν ότι είναι μια «γροθιά», με κοινό στόχο την εξέλιξη του Απόλλωνα Λάρισας.

Οι ακαδημίες αποτελούν ένα σπουδαίο κομμάτι της νέας διοίκησης του κ. Ντελόπουλου, και η σημερινή τελετή ήταν μια τρανή απόδειξη, πως το μέλλον είναι ήδη εδώ.

Το... ραντεβού για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο δόθηκε με αγκαλιές και ανυπομονησία για τη νέα χρονιά. Ο Απόλλωνας μπαίνει σε νέα γραμμή πλεύσης και φιλοδοξεί να εξελιχθεί τόσο στις ακαδημίες, όσο και σε όλα τα επίπεδα.

Τα καλά δείχνουν να είναι μπροστά για τον σύλλογο, και όλοι μαζί ανυπομονούν για την έναρξη της νέας σεζόν.

Δείτε εικόνες και βίντεο από την τελετή λήξης των ακαδημιών του Απόλλωνα Λάρισας, μέσα από τον φακό του Χρήστου Δαϊρετζή...

">http://

">http://

">http://

">http://

">http://