Βαθμολογία

Φόρτσαρε στην επανάληψη ο Ατρόμητος και πήρε τη νίκη!

Ένα ωραίο παιχνίδι έγινε στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων, ανάμεσα στον Ατρόμητο και την Δόξα Αμυγδαλής με τελικό σκορ 4-1.

Της Βάσως Γκατζούλη
Φωτό: Χρήστος Γκατζούλης

Η δυναμική των ομάδων είναι εμφανής σε όλο το πρωτάθλημα, αφού οι γηπεδούχοι έκαναν μια πολύ καλή χρονιά, ενώ η Δόξα Αμυγδαλής παρότι έκανε φιλότιμη προσπάθεια, ύστερα από το σημερινό αποτέλεσμα και μαθηματικά υποβιβάστηκε στην Γ’ ΕΠΣΛ.

Στο πρώτο ημίχρονο παρουσιάστηκαν οι φιλοξενούμενοι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και παρότι ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο 30’ κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 40’, έχοντας χάσει και ευκαιρίες. Η ζέστη ήταν έντονη και αναγκάστηκε ο ρέφερι του ματς να διακόψει για λίγο νερό…

Στην επανάληψη όμως φάνηκε η δυναμική των Αγίων Αναργύρων που κατάφεραν να πετύχουν και άλλα τρία γκολ και έτσι να φτάσουν στο τελικό 4-1.

Στο 15’ καλό σουτ του Νίκου Βράκα, ο έμπειρος Κοσμάς απέκρουσε στην γωνία του.

Στο 20’ ωραία ο Μπαζούλης μπήκε μέσα στην περιοχή, προσπάθησε να κάνει το σουτ, τον απέτρεψαν οι αμυντικοί.

Πέντε λεπτά αργότερα ωραία ατομική ενέργεια του Μπαζούλη, που έδωσε για τον Γιώργο Καψάλη που έκανε το σουτ, όμως κατέληξε κόρνερ.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ωραίο διαγώνιο σουτ του έμπειρου Θέμη Παιδή και η μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Δύο λεπτά μετά τον Τούσα σταμάτησε με κόρνερ ο Κοσμάς, ενώ στο 35’ μεγάλη ευκαιρία χαμένη με το σουτ του Τζεμολάρι να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κοσμά.

Στο 38’ μεγάλη ευκαιρία χαμένη για την Αμυγδαλή με το πλασέ του Μπαζούλη να διώχνει δύσκολα ο Καλούδας σε κόρνερ.

Στο 40’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Γιώργος Καψάλης και ο Άγγελος Ανδρέου με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-1 και έτσι έληξε το πρώτο μέρος.

Στο 58’ ο Παπαποστόλου με ωραία ατομική προσπάθεια και πλασέ, έκανε το 2-1. Με τον ίδιο τρόπο στο 72’ αυτή τη φορά με τον Θέμη Παιδή όπου έγινε και το 3-1. Και στο 88’ ωραία έπαιξαν το ένα – δύο ο Κωνσταντίνου με τον Χρήστο Βράκα, ο τελευταίος έδωσε για τον Έργκι Τζεμολάρι που σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 4-1.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Καλούδας, Αλεξόπουλος, Τούσα, Μπακαρτζής, Γκούγκλας, Βράκας Χ., Φυτιλής, Μητράκας (46’ Παπαποστόλου), Παιδής, Βράκας Ν. (60’ λ.τρ. Κωνσταντίνου), Τζεμολάρι.

Δόξα Αμυγδαλής (Γιάννης Κυρμιτζόγλου): Κοσμάς, Ταφίλ Ε. (46’ Ταφίλ Φ.), Ντινούλης, Πλατής, Ανδρέου, Σμυρλής, Οσμάνι Γ., Αναστασίου (75’ Οσμάνι Α.), Καψάλης Π., Καψάλης Γ., Μπαζούλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Κοντογιώργος, Βαλιώτης Θ., Δίχρης.