Βαθμολογία

Ξέχασε να… χάνει

Ήταν 3/11 όταν ο Μαχητής Τερψιθέας ηττήθηκε για τελευταία φορά τη φετινή χρονιά, στο εντός έδρας ματς με 0-1 από τον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων για την 6η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΛ (2ος όμιλος).

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ

Ο ιστορικός σύλλογος στη συνέχεια μέχρι και σήμερα όπου έχουμε φτάσει στην 17η στροφή του πρωταθλήματος, μετράει μόνο νίκες και ισοπαλίες σε ένα «τρελό» διάστημα για τον Μαχητή που αποδεικνύεται πολύ σκληρό καρύδι και έχει καταφέρει να αναρριχηθεί στον βαθμολογικό πίνακα και να διεκδικεί την 2η θέση με πολλές πιθανότητες! Καλό ποδόσφαιρο και θετικά αποτελέσματα για το Λαρισινό συγκότημα όλο αυτό το διάστημα.

Σημαντική η παρουσία του έμπειρου κόουτς Μάκη Αλεξούδη και των συνεργατών του (Μιχάλης Μπίζιος - Χρήστος Τασιούλης) που έχουν δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο, ικανό να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Οι ίδιοι κάνουν τεράστια προσπάθεια και έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από την τοπική κοινωνία, αφού έχουν βάλει «πλάτη» στο όλο οικοδόμημα.

Το κλίμα στην ομάδα είναι άριστο με μεγάλη συμμετοχή στις προπονήσεις και όρεξη για δουλειά.

Είναι αλήθεια πως ο φετινός Μαχητής είναι έτοιμος για όλα και αξίζουν σε όλους και φυσικά στη διοίκηση πολλά πολλά συγχαρητήρια!

Τίποτα δεν είναι τυχαίο…