Σε ένα πολύ ευχάριστο και ζεστό κλίμα, ο Α.Ο. Μαυροβουνίου έκοψε στις 4/2/2025 την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα.
Το γεύμα παρέθεσε ο νέος Πρόεδρος του Α.Ο. Μαυροβουνίου Δημήτριος Αθανασίου παράλληλα ο απερχόμενος πρόεδρος Γεώργιος Μπαντζέλας ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στα νέα του καθήκοντα παραμένοντας στο Δ.Σ. της ομάδος.
Παρευρέθηκαν και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα που μας τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Πολιτισμού Σωτήρης Σουλούκος, ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Σωτήρης Νταφόπουλος, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Απόστολος Μαξιμιάδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος & πρόεδρος της αντιπολίτευσης Γιάννης Ζαχαριάς, οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Μαυροβουνίου Δημήτρης Παπακυρίτσης & Κραννώνος Κωνσταντίνος Τσιαγκλάνης.
Τυχεροί της βραδιάς Κωνσταντίνος Κουδέρης & Στέλιος Ψαρρής που κέρδισαν από δύο διανυκτερεύσεις στην λίμνη Πλαστήρα στο ξενοδοχείο Ανδρομέδα προσφορά του απερχόμενου προέδρου Γεώργιου Μπαντζέλα.