Βαθμολογία

Στο χειρουργείο Καραναστάσης – Νάκας

Δυσάρεστα είναι τα νέα για δύο παίκτες του Τυρνάβου. Ο λόγος για τους Πέτρο Καραναστάση και Βασίλη Νάκα όπου και οι δύο θα περάσουν την πόρτα του χειρουργείου τις επόμενες ημέρες.

Το πρόβλημα είναι εντονότερο αναφορικά με τον μέσο Νάκα όπου οι πληροφορίες από το ιατρικό τιμ της ομάδας αναφέρουν πως ο παίκτης θα μείνει εκτός ομάδας για ένα χρόνο! Συγκριμένα, αντιμετωπίζει πρόβλημα με το χόνδρο και θα υποβληθεί σε δύο χειρουργεία στο γόνατο μιας και έχει μαζέψει υγρό. Σίγουρα πρόκειται για μια μεγάλη απώλεια για τον Μιχάλη Ζιώγα που υπολόγιζε πολλά στον Κατερινιώτη μέσο.

Εν τω μεταξύ την ερχόμενη εβδομάδα, θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και ο Πέτρος Καραναστάσης μιας και έχει πάθει κάταγμα στον καρπό του χεριού του. Ο χρόνος που θα μείνει εκτός υπολογίζεται σε ένα μήνα.

Του Χρήστου Γκατζούλη