Βαθμολογία

SL2 K19: Εθνικός Ν. Κεραμιδίου – ΑΕΛ 0-3

Η ομάδα της ΑΕΛ Κ19 συνέχισε με νίκη 0-3 επί του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου στο πρωτάθλημα της SL2 K19 με ικανοποιητική εμφάνιση, δημιουργία πολλών φάσεων και γενικότερα παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο.

Στο πρώτο ημίχρονο με αρκετές ευκαιρίες και κατοχή μπάλας η ΑΕΛ Κ19 ήταν κυρίαρχη και άνοιξε το σκορ 0-1 με τον Νίτσο στο 28′ μετά από ωραία ενέργεια του Πολύζου που έσπασε τη μπάλα στην περιοχή για να γίνει το εύστοχο πλασέ. Στο 33′ ύστερα από όμορφη σέντρα του Γκρόζου ο Νίτσος και πάλι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά στο γάμα κάνοντας το 0-2.

Το 2ο ημίχρονο βρήκε την ΑΕΛ στο ίδιο τέμπο και χωρίς να κινδυνεύσει δημιούργησε πολλές καλές φάσεις ειδικά με τον Γραββάνη και τον Νίτσο. Στο 58′ μετά από καλή εκτέλεση φάουλ του Πολύζου ο Γραββάνης πέτυχε το 0-3 με εξαιρετική κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι. Με κατοχή μπάλας και διάθεση δημιουργική των βυσσινί συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε το παιχνίδι χωρίς να αλλάξει το τελικό σκορ.

Την 3η αγωνιστική η ΑΕΛ Κ19 αγωνίζεται εκτός έδρας το επόμενο Σάββατο με τον ΠΟΤ Ηρακλή.

ΑΕΛ Κ19 (K. Νεμπεγλέρας): Σπανός, Αρσένης, Γκρόζος, Μπαργιώτας, Γάτος, Βαρσάμης, Δημηνίκος (Ντελόπουλος 85′), Νίτσος (Δάλδας 80′), Γραββάνης, Πολύζος (Όντος 80′), Μπιρσίμης (Μπασδέκης 60′).

ΠΗΓΗ