Βαθμολογία

Δύο στα δύο για τον Δολιχιακό!

Ιδανικό ξεκίνημα για τον Δολιχιακό στον 1ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ. Ο σύλλογος έκανε το δύο στα δύο κερδίζοντας το πρωί της Κυριακής (27/10) και την Λάρισα ’88 στο γήπεδο της Ανθούπολης με σκορ 0-1.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το ματς διεξήχθη κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες. Η Λάρισα ’88 έχασε πολλές ευκαιρίες για γκολ, είχε και δοκάρι, όμως δεν μπόρεσε να βρει το δρόμο για τα δίχτυα, παρά την μεγάλη προσπάθεια που έκανε.

Από την άλλη ο Δολιχιακός παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός και μετά από ένα πρώτο μέρος χωρίς γκολ, στην επανάληψη κατάφερε να σκοράρει και να πάρει και τη νίκη σε ένα πραγματικό ντέρμπι.

Η Λάρισα ’88 είχε δοκάρι με τον Μπράτσο και έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τους Νάτση, Μπράτσο, Γκουντέλα και Ιμέρι.

Ο Δολιχιακός έπαιξε δυνατά και έχασε ευκαιρίες με τους Στέφανο και Ζήση Σουγλή. Το μοναδικό γκολ που έκρινε το ματς σημείωσε στο 70’ ο Παναγιώτης Γκόγκος.

Λάρισα ’88 (Λευτέρης Λελέδης): Κωτέλης, Ζαχαριάς, Κολαξής, Μαλάκης, Γεράσης, Γκουντέλας, Μικερτζής, Γιάτσε, Ιμέρι, Νάτσης, Μπράτσος.

Έπαιξαν και οι: Ντόνας, Αλεξανδρής, Θανασιάς.

Δολιχιακός: Λιόβας, Τσακνάκης Π., Τσελάμι, Σουγλής Σ., Κατσιαμήτας, Καϊμακάμης, Τρενταφύλι, Τσακνάκης Ρ., Σουγλής Κ., Σουγλής Ζ., Γκόγκος Π.

Έπαιξαν και οι: Τζίκας, Γιαμούζης.

Διαιτητική τριπλέτα: Σκριάπας, Πουρουτίδης, Τσακνάκης.

Πλησιάζει η ώρα της επιστροφής για τον σπουδαίο επιθετικό της Λάρισας ’88 Αλέκο Κουβελά.