Βαθμολογία

Επιστροφή Αλεξανδρή στον Κίσσαβο Συκουρίου!

Ο Κίσσαβος Συκουρίου στο φινάλε των μεταγραφών ενισχύθηκε με την απόκτηση ενός έμπειρου μέσου.

Ο σύλλογος απέκτησε τον Στέλιο Αλεξανδρή που είναι γνώριμος στο ποδοσφαιρικό κοινό της Λάρισας από την παρουσία του στον Ηρακλή Λάρισας, τον Αετό Μακρυχωρίου, τον Κίσσαβο Συκουρίου, ενώ για ένα μικρό διάστημα ήταν φέτος στον Όλυμπο Γόννων.

Ο Αλεξανδρής επιστρέφει στον Κίσσαβο Συκουρίου, μετά από λίγους μήνες, με σκοπό να βοηθήσει τον ιστορικό σύλλογο στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει φέτος. Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και έχει μεγάλη εμπειρία.

Ο Αλεξανδρής έχει σημαντικές παραστάσεις από Γ’ Εθνική και διακρίνεται για την μαχητικότητά του αλλά και την εμπειρία του μέσα στο ματς.

Ο Στέλιος Αλεξανδρής γεννήθηκε στις 5/4/1997 και παίζει τόσο στον άξονα της μεσαίας γραμμής όσο και ως δεξιός οπισθοφύλακας. Πρωτόπαιξε ποδόσφαιρο στην Ακαδημία της Νίκης Βόλου, για να μεταπηδήσει στους Νέους Αθλητές Νίκης. Το 2013-14 αγωνίστηκε στην Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου και την επόμενη σεζόν στην αντίστοιχη ομάδα της Νίκης Βόλου.

Στην πρώτη ομάδα της Νίκης Βόλου προωθήθηκε το 2015-16, κάνοντας εκείνη την περίοδο τις πρώτες 12 συμμετοχές του στη Γ’ Εθνική. Το 2016-17 έπαιξε σε 17 ματς της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα πετυχαίνοντας και ένα γκολ. Την επόμενη διετία προσέφερε τις υπηρεσίες του στον Γ.Σ. Αλμυρού, που τότε μετείχε στη Γ’ Εθνική. Στην πρώτη του χρονιά κατέγραψε 23 εμφανίσεις και στη δεύτερη 21 συμμετοχές και τρία τέρματα.

Τη σεζόν 2019-20 τη μοίρασε σε Ηρακλή Λάρισας και Αετό Μακρυχωρίου, στον οποίο έμεινε για δύο χρόνια. Επανήλθε στο νομό Μαγνησίας για λογαριασμό της Αγίας Άννας και στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Μαγνησιακό και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Το περασμένο πρωτάθλημα επέστρεψε ξανά στη Λάρισα για λογαριασμό του Κισσάβου Συκουρίου, στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Όλυμπο Γόννων και τώρα ήρθε η ώρα της επιστροφής στον Κίσσαβο.