Βαθμολογία

Δυσκολεύτηκε αλλά πήρε τη νίκη ο ΠΟΕ κόντρα στον Φαλανιακό

Σε έναν αγώνα που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, ο Π.Ο.Ελασσόνας, πήρε τη νίκη κόντρα στον Φαλανιακό, πιο δύσκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 3-0.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε 0-0, με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να μπορούν να βρουν τους κατάλληλους χώρους για να στείλουν τη μπάλα στην εστία των φιλοξενουμένων που παρατάχθηκαν με αμυντικές διαθέσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Ελασσόνας μπήκε δυνατά επιβάλλοντας τον ρυθμό της, είχε κάποιες καλές στιγμές, από το 50’ και μετά, χωρίς όμως οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Χρόνη να μπορούν να βρούν το δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο 72’ όμως, ο Ναρίνογλου, με πολύ ωραία σέντρα από δεξιά, βρήκε στο ύψος την μικρής περιοχής τον Κουκούλη, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά, νίκησε τον Κωνσταντίνου, κάνοντας το 1-0.

Στη συνέχεια, ο ΠΟΕ προσπάθησε να φτάσει στην επίτευξη και δεύτερου γκολ για να κλειδώσει το παιχνίδι και το κατάφερε στο 81’ με τον Τάφα, ο οποίος αρχικά θα κλέψει τη μπάλα, θα μπει στην περιοχή και με δυνατό σουτ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-0.

Τον κερασάκι στην τούρτα θα βάλει ο Κουκούλης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 90+1’, το οποίο κέρδισε ο νεαρός Ιωαννίδης, με το 3-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

ΠΟ Ελασσόνας (Νίκος Χρόνης): Γούπος, Λυγούρας (50’ Ναρίνογλου), Χαλικάς (77’ Ιωαννίδης), Τσάτσος, Λαγός, Τάφα, Σταμπουλής, Κουκούλης, Καραγκούνης, Γκαραλιάκος (12’ Κωνσταντινίδης λ.τ.), Γκαμπέτας.

Φαλανιακός (Τάκης Παραφέστας): Κωνσταντίνου, Στάμος, Δημολιός (85’ Μπλάνας) , Πανταζής Γ., Κουρτεσιώτης, Αλίαι (70’ Γκουντρουμπής), Κυρίτσης, Αλατάς, Πανταζής Η., Ιωαννίδης (85’ Μέκρας), Κακαζούκης.

ΠΗΓΗ
Ανδρέας Νικούλης