Βαθμολογία

Τη νίκη ο Πιερικός, τις εντυπώσεις η Ανθούπολη!

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Νεάπολης Α’ για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (2ος όμιλος), ανάμεσα στην γηπεδούχο Ανθούπολη και τον πρωτοπόρο Πιερικό (0-1).

Της Βάσως Γκατζούλη

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε για τον Πιερικό στο 82’ όταν ο Ρέντζας έκανε τη σέντρα, ο Βασίλης Παπαγεωργίου έκανε το γύρισμα στον Πατέτσο, εκεί όπως μπήκε «σφήνα» ο Μιχάλης Μπαστακός και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πίεζαν ασφυκτικά την Ανθούπολη, που είχε όμως πολυπρόσωπη άμυνα και ανταποκρινόταν άριστα.

Στο 45’ μοναδική καλή στιγμή, όταν ο Παπαδόπουλος έκανε το σουτ και η μπάλα έφυγε σύριζα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Ο Πιερικός στην επανάληψη δημιούργησε καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, στο 52’ ο Κέρι έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και έφυγε άουτ.

Μεγαλύτερη ευκαιρία στο 62’ όταν ο Σεχολλάρι έκανε το σουτ μέσα στην περιοχή, έσωσε ο Καρίμ πάνω στη γραμμή.

Στο 66’ και πάλι ο μαχητικός Κέρι έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Πολλά μπράβο αξίζουν στην Ανθούπολη, που «κοίταξε» κατάματα τον πρώτο του ομίλου Πιερικό, μετά το 70’ έκανε και κάποιες αντεπιθέσεις που ήταν αρκετά επικίνδυνες και φυσικά δέχθηκε το γκολ λίγο πριν το φινάλε και σίγουρα θα μπορούσε να είχε πάρει τον βαθμό που θα ήταν σαν… νίκη!

Σε κάθε περίπτωση η ομάδα της Λάρισας με τέτοιες εμφανίσεις δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και είναι βέβαιο πως θα πετύχει τον στόχο της!

Στο ματς με τον Πιερικό οι παίκτες της Ανθούπολης έκαναν κατάθεση ψυχής και έδειξαν πως δεν παίζουν πάντα ρόλο τα χρήματα, αφού ο αντίπαλος έχει ένα πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ που θύμισε SL2.

Η Ανθούπολη «φωνάζει» για δύο περιπτώσεις πέναλτι στο δεύτερο μέρος, που όμως δεν δόθηκαν. Η πρώτη στο 65’ με πρωταγωνιστή το νεοαποκτηθέντα Μπάμπα και στο 89’ με το νεαρό Ρίζο.

Ανθούπολη (Γιάννης Τσακμακίδης): Πατέτσος, Καρίμ, Λάϊος (70’ λ.τρ. Πινακάς), Νούσιος (46’ Αρσενίδης), Βαγενάς, Κορτσάρι, Παπαγεωργίου Θ., Μπάμπα (65’ Κατσαμάγκας), Αναγνώστης (70’ Χατζηπουργάνης), Χατζησαββίδης, Παπαγεωργίου Β. (87’ Ρίζος).

Πιερικός (Περικλής Αμανατίδης): Κινάλης, Ανδρικόπουλος, Irinimbabzi, Παπαδόπουλος (65’ Μπαστακός), Τάτος, Τσαγκαλίδης, Μυρωτής (81’ Χορόζογλου), Σεχολλάρι (81’ Ρέντζας), Ίννος, Κραγιόπουλος (60’ Κωτσιόπουλος), Κέρι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ρηγόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Καλλινιώτη και Μητρόπολουλο (Ημαθίας).