Βαθμολογία

«Πέταξε» ακόμη ψηλότερα ο Αετός Μακρυχωρίου!

Ο Αετός Μακρυχωρίου σημείωσε μία ακόμη νίκη και «πέταξε» ακόμη ψηλότερα. Οι παίκτες του κ. Βασίλη Ταχτιντή επικράτησαν με σκορ 3-1 του Ολύμπου Γόννων στο ντέρμπι του Δήμου Τεμπών.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η αναμέτρηση διεξήχθη κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες και με αρκετά μεγάλη παρουσία κόσμου και από τις δύο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι μετά από ένα πρώτο ημίχρονο που έληξε χωρίς γκολ, «πάτησαν γκάζι» στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, σημείωσαν δύο γκολ και προς τέλος και ένα τρίτο και έτσι πήραν αυτό που ήθελαν από το ματς.

Ο Αετός παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός και ιδιαίτερα στην επανάληψη ήταν και ουσιαστικός με όμορφα γκολ που σημείωσαν οι παίκτες του Μακρυχωρίου.

Από την άλλη ο Όλυμπος Γόννων του κ. Δημήτρη Κωστή, παρουσίασε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, ενώ η επανάληψη δεν ήταν ανάλογη. Στο πρώτο 45λεπτό ο Όλυμπος είχε δύο κλασσικές ευκαιρίες να πάρει «κεφάλι» στο σκορ, όμως απέναντί του βρήκε έναν εξαιρετικό Φαρμάκη. Στην επανάληψη τα δύο γρήγορα γκολ, έριξαν σε ένα μεγάλο βαθμό την ψυχολογία των παικτών και το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο φινάλε στο τελικό 3-1. Οι φιλοξενούμενοι «φωνάζουν» για δύο φάσεις, όπου όπως αναφέρουν θα έπρεπε να είχε βγει η κόκκινη κάρτα από τον ρέφερι του αγώνα. Στην πρώτη περίπτωση μονομάχησε ο Ράπτης με τον Παναγιώτου με τον τελευταίο να αντικρίζει την κίτρινη κάρτα και στη δεύτερη φάση πρωταγωνιστής ήταν ο Κωστούλας.

Στο 12’ ο Σερίφης έκανε το γυριστό σουτ μέσα στην περιοχή, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ σε μία πολύ καλή ευκαιρία για τους Γόννους. Τρία λεπτά μετά ο Τσιντζιλώνης έκανε το σουτ από πλεονεκτική θέση, με τα πόδια έδιωξε ο Μπαρμπαγιάννης!

Στο 31’ ο Κόκρας έκανε σουτ μέσα στην αντίπαλη περιοχή, σωτήρια απέκρουσε ο Φαρμάκης και στο 32’ ο Σούμπασης έκανε το μακρινό σουτ, η μπάλα πέρασε δίπλα από την αντίπαλη εστία.

Στο 47’ της επανάληψης ο Παναγιώτου με ιδανικό τελείωμα και μακρινό σουτ έκανε το 1-0. Στο 52’ ο Κούκος με ωραίο σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του για το 2-0.

Στο 53’ ο Κυρίτσης για τους Γόννους έκανε το σουτ, ο Φαρμάκης πάλι ήταν εκεί. Στο 82’ ο Λάλλας έκανε και το 3-0 με ωραίο πλασέ ύστερα από αδράνεια της αντίπαλης άμυνας.

Και στο 89’ οι Γόννοι μείωσαν στο τελικό 3-1 με ωραία σέντρα του Αλεξίου και καρφωτή κεφαλιά του Κωστούλα.

Αετός Μακρυχωρίου (Βασίλης Ταχτιντής): Φαρμάκης, Γκαμπούρας, Γιαννακόπουλος, Χουτεσιώτης, Κούκος, Ελέζι (85’ Μπλάντας), Λάλλας (83’ Πέππας), Παπαδάκος (46’ Μητρακόπουλος), Τσιντζιλώνης, Σούμπασης, Παναγιώτου (85’ Μπιτσαράς).

Όλυμπος Γόννων (Δημήτρης Κωστής): Μπαρμπαγιάννης, Αλεξίου, Γουγουλιάς, Μπούμπουλης Θ., Ράπτης, Μπούμπουλης Β., Σερίφης, Κόκρας (46’ Κολτσίδας), Κωστούλας, Κυρίτσης (85’ Χατζούλης), Τζιμόπουλος (71’ Τζίκος).

Διαιτητική τριπλέτα: Σκάρπας, Μάνος, Σκριάπας.