Βαθμολογία

Θέλει να επιστρέψει στις νίκες η ΑΕΛ

Μετά την ισοπαλία με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, η ΑΕΛ θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα στην αναμέτρηση με τον Μακεδονικό, που ορίστηκε να διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου και ώρα 16:30, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της Super League 2.
Ένα παιχνίδι στο οποίο οι «βυσσινί» καλούνται να αντιδράσουν και να δείξουν πως ο αγώνας του περασμένου Σαββάτου κόντρα στη βολιώτικη ομάδα ήταν απλά ένα ματς όπου τα λάθη που έγιναν δεν τους επέτρεψαν να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς.
Το γεγονός πως η ΑΕΛ προηγήθηκε στο πρώτο εικοσάλεπτο με 2-0 ήταν ένα θετικό στοιχείο, όμως το ότι έγινε το σκορ 3-2 υπέρ της Νίκης κατέδειξε ορισμένες αδυναμίες, τις οποίες θα προσπαθήσει να διορθώσει μέσα από τις προπονήσεις ο τεχνικός της ομάδας Αλέκος Βοσνιάδης.
Επίσης, θετικό ήταν και το ότι η ομάδα έδειξε πως δύσκολα θα ηττηθεί τη φετινή σεζόν, καθώς οι ποδοσφαιριστές βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα, αντέδρασαν όπως έπρεπε και ισοφάρισαν στο τελικό 3-3.
Η ΑΕΛ πριν τον αγώνα με τη Νίκη είχε δεχθεί μόλις δύο γκολ και τα τρία τέρματα που δέχθηκε στο παιχνίδι με τη βολιώτικη ομάδα, αναμφίβολα ήταν κάτι που προβλημάτισε την τεχνική ηγεσία, αλλά από την άλλη είναι και ευχάριστο πως σε ένα ακόμα ματς πετυχαίνει τρία τέρματα.
Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη παραμένει πάντως μόνη πρώτη και θέλει να πάρει... αποστάσεις από τους διώκτες της. Ο ένας από τους δύο πιο κοντινούς είναι ο Μακεδονικός, που όσο ισχυρός εμφανίζεται στην Ευκαρπία, τόσο αδύναμος μοιάζει μακριά από αυτή.
Ο αγώνας με τον Μακεδονικό δε θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι, οι Θεσσαλονικείς, τους οποίους απέκλεισε στα πέναλτι η ΑΕΛ για το Κύπελλο Ελλάδος, βρίσκονται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 βαθμούς και θα έρθουν στη Λάρισα προκειμένου να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα.
Κάτι που θεωρούμε πως δε θα το επιτρέψουν οι παίκτες της λαρισινής ομάδας, οι οποίοι με τη βοήθεια των χιλιάδων φίλων τους αναμένεται πως εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσουν του αντιπάλου τους και θα πετύχουν την πέμπτη φετινή νίκη τους.
Σε κάθε περίπτωση καλούνται να παίξουν με την πρέπουσα σοβαρότητα και να πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, στην προσπάθεια που κάνουν για την επάνοδο της ομάδας στη Super League 1.

ΠΗΓΗ