Βαθμολογία

Ανακοίνωση «Φίλοι Μουσείου ΑΕΛ»

Εν αναμονή της ολοκλήρωσης των νομικών διαδικασιών για την ίδρυση του Σωματείου «Φίλοι Μουσείου ΑΕΛ», αντιπροσωπεία της προσωρινής διοίκησης αποτελούμενη από τους Δημήτρη Κούρο (πρόεδρο), Χάρη Γεωργούλα (αντιπρόεδρο), Κωνσταντίνο Τσιάτα (γενικό γραμματέα) και Ελευθερία Μαλισιώτη (έφορο υλικού), συναντήθηκε με μέλη της διοίκησης του Σωματείου της ΑΕΛ. 

Ο πρόεδρος, Λάμπρος Ιωακείμ, μαζί με τον γενικό γραμματέα, Γρηγόρη Σοφό και το μέλος και νομικό εκπρόσωπο, Βαγγέλη Καραναστάση, ενημερώθηκαν για την πορεία των διαδικασιών, αλλά και για λεπτομέρειες που αφορούν στο πρακτικό μέρος της δημιουργίας του Μουσείου, μεταφέροντας παράλληλα το μεγάλο ενδιαφέρον που εισέπραξαν από πολλούς συνοπαδούς.
 
«Είμαστε δίπλα σας σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, που αφορά στην αγαπημένη μας ομάδα. Το Μουσείο της ΑΕΛ είναι ένα όνειρο για όλους μας. Θα στηρίξουμε τον σκοπό και τις δράσεις του Σωματείου - στο οποίο έτσι κι αλλιώς κάποιοι από εμάς είναι ιδρυτικά μέλη - με κάθε μέσο και φυσικά θα συνεισφέρουμε ως Σωματείο, αλλά και ατομικά ο καθένας μας παραχωρώντας ιστορικό υλικό», ήταν το μήνυμα του Λάμπρου Ιωακείμ.