Βαθμολογία

Οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» ταξιδεύουν στη μακρινή Ιαπωνία

O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» ταξιδεύουν στην Οσάκα, την παραδοσιακά εμπορική πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στις 17:45 στο OPEN.

Το επεισόδιο ξεκινά με την Ντοτονμπόρι, τη γειτονιά όπου χτυπά η «καρδιά» της Οσάκα! Οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» παρουσιάζουν ένα κατάστημα για ατελείωτο παιχνίδι, ενώ μας προτείνουν φαγητό σ’ ένα από τα καλύτερα ιζακάγια της πόλης. Στη συνέχεια, μένουν έκπληκτοι με τις χαμηλές τιμές ενός πολυκαταστήματος το οποίο πουλάει από γλυκίσματα μέχρι προϊόντα τεχνολογίας. Λίγο αργότερα, ανεβαίνουν στον τελευταίο όροφο ενός ουρανοξύστη για να απολαύσουν την πανοραμική θέα στην πόλη και επισκέπτονται το περίφημο Κάστρο της Οσάκα, όπου έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την ιστορία των Σαμουράι.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του ανακαλύπτουν μία ολόκληρη υπόγεια πολιτεία στο Μετρό της Οσάκα και επισκέπτονται την Κούρομον Μάρκετ, η οποία θεωρείται «παράδεισος» για τους λάτρεις του φαγητού. Τέλος, κάνουν βόλτα στην Αμερικάνικη Αγορά για βίντατζ επιλογές και τη Σοέμον-τσο, τη «ροζ» συνοικία της Οσάκα.

«ΕΙΚΟΝΕΣ» με τον Τάσο Δούση: Κάθε Κυριακή στις 17:45 στο OPEN.