Βαθμολογία

Ευρεία νίκη και πρόκριση για τον Απόλλωνα Λάρισας!

Ο Απόλλων Λάρισας κέρδισε με σκορ 1-4 τον Αστέρα Μελισσοχωρίου για τον θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣΛ και έτσι πήρε την πρόκριση.

Οι παίκτες του κ. Τάσου Βενέτη έκαναν το καθήκον τους και πήραν αυτό που ήθελαν από το ματς.

Από την πλευρά του ο Αστέρας του κ. Δημήτρη Μητσή πάλεψε για το καλύτερο σε ένα ματς που είχε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Στο 32’ το σκορ άνοιξε με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αλέξη Τσούτσα, πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Σταθάκος από τον Κολοβό για το 0-1.

Στο 30’ ο Άγγελος Βέλας με ωραίο σουτ έκανε το 0-2. Στο 62’ ο Καμίλης μείωσε σε 1-2 για τον Αστέρα.

Στη συνέχεια ο Βαγγέλης Βλησαρούλης ήταν αυτός που στο 64’ μετά από την ασίστ του Σταθάκου έκανε το 1-3 και ο ίδιος παίκτης στο 78’ διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Δημήτρης Μητσής): Μακαδασίδης, Σδράλης Β., Σδράλης Αλ. (68’ Μπαιρακτάρ), Αβδουλάς, Κολοβός, Πλατής (68’ Πιέτρι), Μπιρόλ, Γουσόπουλος (46’ Νικολαϊδης), Κατσικάρης (14’ λ.τρ. Παπαδημητρίου, 68’ Χαρούλης), Καμίλης, Δεμερτζής.

Απόλλων Λάρισας (Τάσος Βενέτης): Σκάρλος, Μαριγκούδης, Γκουγκίδης (75’ Δρόσος), Γερεντές Γ., Καραμπίνας, Μάνικος (65’ Αθανασιάδης), Βέλας (75’ Μιχάλης Χ.), Γιασιάς, Τσούτσας (65’ Πασσιάς), Σταθάκος (71’ Τσαπατόρης), Βλησαρούλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Κοντογιώργος, Βαλιώτης Θ., Δίχρης.