Βαθμολογία

Στην επόμενη φάση, με ωραίο ποδόσφαιρο η Αστραπή Ν.Π.

Μία μεγάλη νίκη – πρόκριση πανηγύρισε η Αστραπή Νέας Πολιτείας, που κέρδισε στο γήπεδό της με σκορ 3-0 την Δήμητρα Γιάννουλης.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο αγώνας για τον θεσμό του κυπέλλου διεξήχθη κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες και παρουσία αρκετού κόσμου.

Οι παίκτες του κ. Βαγγέλη Μπρισίμη έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και πέτυχαν μία μεγάλη σε έκταση νίκη, απέναντι σε μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. Και τα τρία γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος.

Οι νικητές πανηγύρισαν μία μεγάλη νίκη που θα τους δώσει επιπλέον ώθηση για τη συνέχεια, εξάλλου ο βασικός στόχος της ομάδας είναι η άνοδος στην μεγάλη τοπική κατηγορία, όμως παράλληλα θα το διεκδικήσουν και στο κύπελλο…

Από την άλλη η Δήμητρα του κ. Κώστα Μπακατσή γνώρισε την ήττα και έτσι συνεχίζει αποκλειστικά στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Γιάννουλης είχε κάποιες σημαντικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα και αυτό σίγουρα έπαιξε έναν μεγάλο ρόλο.

Στο 10’ ο Καλτσάς έκανε τη σέντρα, τη μπάλα βρήκε πρώτα ο Αρχοντής που έδωσε στον Δημήτρη Κόκκορα και ο τελευταίος δεν δυσκολεύτηκε μέσα στην μικρή περιοχή να κάνει το 1-0.

Στο 19’ ο Καλτσάς βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, έκανε το σουτ, όμως ο κίπερ της Γιάννουλης (είναι ουσιαστικά ο 3ος)  έδιωξε σωτήρια.

Ένα λεπτό μετά ο Καραμάνης επιχείρησε ένα μακρινό σουτ, σε κόρνερ έδιωξε ξανά ο κίπερ της Γιάννουλης.

Στο 21’ ο Γιώργος Τσιάρας με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του από κόρνερ του Καλτσά.

Στο 23’ ο Ιωάννης Καραγιάννης που έκανε την πρώτη του συμμετοχή σημείωσε ένα εξαιρετικό γκολ με μακρινό σουτ για το 3-0.

Στο 30’ ο Τσιάρας Γ. έκανε το σουτ, μπλόκαρε ο κίπερ της Γιάννουλης.

Στο δεύτερο μέρος η Γιάννουλη ανέβασε στροφές και έχασε ευκαιρίες με τους Καρέλα και Δαούλα, με τους φιλοξενούμενους να ξεκουράζουν κάποιους παίκτες και παράλληλα έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν ως τώρα παίξει αρκετά.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Βαγγέλης Μπρισίμης): Τσιάρας Θ., Τσιάρας Α., Καραμάνης, Κατσιάνος, Νικολακούλης, Βλησαρούλης, Καλτσάς, Τσιάρας Γ., Κόκκορας (80’ Αγοραστός), Αρχοντής (55’ Παπαχρήστος), Καραγιάννης (55’ Σταθάκος).

Δήμητρα Γιάννουλης (Κώστας Μπακατσής): Κυριάκης, Γκανάβας (46’ Σέτζας), Μπλιάμπλιας, Τσεκούρας, Κουρούτσαλης (60’ Δάσσιος Γ.), Δάσσιος Δ., Γραβάνης (46’ Χατζηλιόντας), Καλογιάννης, Δαούλας (80’ Θάνος), Χριστώνης, Τσιρογιάννης (46’ Καρέλας).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπατζιανούλης, Κοτούμπας Δ., Κοντονάσιος.