Βαθμολογία

Στην επόμενη φάση ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ

Ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ προκρίθηκε με σκορ 2-4 του Αχιλλέα Φαρσάλων για τον θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣΝ Λάρισας. Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με αρκετές ελλείψεις και απουσίες ενώ έχασαν και τον αρχηγό τους Χρήστο Τλούπα από την αρχή του αγώνα με τραυματισμό.

Όμως οι κιτρινόμαυροι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 15′ όταν ο Θοδωρής Μαργαριτόπουλος εκτέλεσε φάουλ, ο Μουτκανάς έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να σταματάει στο χέρι του Σδράλη. Έτσι ο Αχιλλέας κέρδισε πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Θοδωρής Μαργαριτόπουλος ο οποίος πέτυχε το 1-0. Εν συνεχεία ο ΠΑΟΛ πίεσε δίχως όμως να έχει κλασσική τελική ευκαιρία.

Στο 42′ ο Αμπατζίδης έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από πάσα από τα δεξιά και με πλασέ πέτυχε το 1-1.

Στο 61′ οι φιλοξενούμενοι εκτέλεσαν κόρνερ και η μπάλα από κόντρες κατέληξε στον Ποτόσογλου ο οποίος από κοντινή απόσταση πέτυχε το 1-2 προ κενής εστίας. Αυτό το γκολ έριξε την ψυχολογία των γηπεδούχων κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες του Αβέρωφ.

Στο 70′ ο Αμπατζίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από κόντρα επίθεση για το 1-3. Ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Μήτρος μετά από πάσα του Αποστολάρα πέτυχε το 1-4.

Στο 85′ ο Αλεξίου πέτυχε το γκολ του αγώνα, όταν με δυνατό σουτ αρκετά μέτρα έξω έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Παπαϊωάννου για το 2-4 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Αρίστος Παπαγεωργίου): Μολόχας, Ζησόπουλος, Μαργαριτόπουλος Θ., Λιάπης (61′ Πίσλι), Αλεξίου, Τλούπας (5′ λ.τ. Πολίτης), Μουτκανάς, Μαργαριτόπουλος Β. (64′ Πελεκούδας), Μπολούτσος (70′ Τσιτσικλής), Ζαμάνης, Κατσιάβας.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Αχιλλέας Μανάκας): Παπαϊωάννου, Σδράλης, Μπαντέλας, Στεργίου, Γκουγκουλιάς Ν. (71′ Τάχος), Γκουγκουλιάς (60′ Βασιλόπουλος), Σ., Τάτσης (74′ Αποστολάρας), Μανάκας 60′ Ποτόσογλου), Αποστόλου (46′ Μήτρος), Ζυγούρης, Αμπατζίδης.

Διαιτητική τριπλέτα: Χήτος, Γκαρέλης, Κυριάκης.

ΠΗΓΗ