Βαθμολογία

Στους «16» ο Δαμασιακός

Στους «16» του κυπέλου της ΕΠΣΛ πέρασε ο Δαμασιακός που επικράτησε με 0-5 του Δευκαλίωνα Κρανέας. Στην όμορφη, ηλιόλουστη και φιλόξενη Κρανέα, σε υψόμετρο στα 850 μέτρα Π. Α.Ο. Δευκαλίων Κρανέας και Δαμασιακός σε ένα ματς με καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις και για τις δύο ομάδες ειδικά στο 1ο ημίχρονο παρουσίασαν όμορφο θέαμα στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Ο Δαμασιακός σαφώς ανώτερος, απέναντι se μια καλολουμένη ομάδα, πάτησε γκάζι εκμεταλλεύτηκε την αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού του τερματοφύλακα Μαστοροδήμου (έπαιξε τέρμα παίκτης μιας και ο άλλος τερματοφύλακας απουσίαζε λόγω εργασίας) και κατάφερε να περάσει στους "16" του κυπέλου. Στο 40' ο Τσάτσος έκανε το 0-1.

Διπλασιασε τα τέρματα για τον ΑΟΔ στο 49' και πάλι ο Τσάτσος. Στο 51'εγινε το 0-3 και πάλι με Τσάτσο που πέτυχε χατ – τρικ. Στο 67' ο Λέτσιος έκανε το 0-4 και το τελικό 0-5 σημείωσε στην παρθενική του εμφάνιση με τα χρώματα του Δαμασιακού ο νεοαποκτηθέντας Θωμάς Γερεντές στο 73'.

11 αδα Δευκαλίων Κρανέας (Αχιλλέας Μαστοροδήμος): Μαστοροδήμος, Μασγάνης Θ, Κρουσταλάκης, Καραπέτσας, Τρικάλης Η, Κουτσιώρας, Αναστασόπουλος, Πλάτης, Τσιγάρας, Μασγάνης Α, Τρικάλης Λ.

11αδα Δαμασιακού (Νίκος Φακίτσας): Τσιάλτας, Κανής, Φουρτούνας, Μουσιάρης, Λέτσιος, Ανδρέου, Λούτσος, Τσάτσος, Δεληχάς, Σπυρόπουλος, Γερεντές. Αλλαγές: Παπαδοπούλος, Ντούμος, Σοφός, Δαούλας.

Διαιτητική τριπλέτα: Σκριάπας, Πουρουτίδης, Αλεξίου.