Βαθμολογία

Έπαιξαν για τον Λευτέρη Μήλο… (Εικόνες)

Ένα πολύ όμορφο ταξίδι επίλεκτων φίλων από την Ελλάδα με προορισμό τον Αυλώνα Αλβανίας, έγινε πριν λίγες ημέρες.

Συγκεκριμένα στο τουρνουά παλαιμάχων ποδοσφαιριστών από την Ελλάδα, με αντίστοιχους από την Φλαμουρτάρι και παρουσία του περιφερειάρχη Αυλώνος, διεξήχθη ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με ιδιαίτερο σκοπό. Συγκεκριμένα αγωνίστηκαν για να τιμήσουν τη μνήμη του Λευτέρη Μήλου που έφυγε πριν πολλά χρόνια από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα, ενώ είχε φορέσει ως γνωστόν και τη φανέλα της ΑΕΛ με μεγάλη επιτυχία.

Από τη Λάρισα, εκπροσώπησε τους Έλληνες παλαιμάχους επίλεκτους ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής Πασχάλης Μπακαρτζής που συνεχίζει να αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία στον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων και ταξίδεψε για να τιμήσει και αυτός με τη σειρά του τον Λευτέρη Μήλο.

Η φιλοξενία στους Έλληνες ποδοσφαιριστές ήταν εξαιρετική, σε ένα ωραίο ξενοδοχείο με καλό φαγητό και ξενάγηση στην πόλη αλλά και το ιστορικό Καλπάκι Τεπελένι. Επίσης βρέθηκαν στο Αργυρόκαστρο, στο γήπεδο της Φλαμουρτάρι και στο μνημείο του Λευτέρη Μήλου παρουσία και του αδερφού του.

Μετά το παιχνίδι όμορφη ήταν η δεξίωση με ελληνικά και αλβανικά τραγούδια όπου χόρεψαν όλοι μαζί, διότι ο αθλητισμός ως γνωστός ενώνει.

Η ομάδα της Φλαμουρτάρι έκανε την αποστολή της ελληνικής ομάδας και δώρο ένα χειροποίητο κασκόλ.

Οι επίλεκτοι από την Ελλάδα θέλουν να ευχαριστήσουν το ξενοδοχείο «PARTENR» για την άψογη φιλοξενία, του παλαιμάχους της Φλαμουρτάρι και τους παλαιμάχους των Τιράνων για την τιμητική πρόσκληση.