Βαθμολογία

Μεγάλο ματς, μεγάλο σκορ, μεγάλες συγκινήσεις στους Αγ. Αναργύρους

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι διεξήχθη στους φιλόξενους Αγίους Αναργύρους την Κυριακή (20/10) για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων και Αχιλλέας Φαρσάλων αναμετρήθηκαν σε ένα ματς που δεν ανέδειξε νικητή, είχε όμως τέσσερα γκολ στο τελικό 2-2.

Οι παίκτες του κ. Αχιλλέα Τσιβόπουλου αν και προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ με τον έμπειρο Παιδή, δεν κατάφεραν να κρατήσουν τη νίκη. Εκτός από τα δύο τέρματα απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη, κάτι που όμως δεν κατάφεραν, παρότι έκαναν μεγάλη προσπάθεια καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Οι Άγιοι Ανάργυροι παρότι δεν γεύτηκαν τη νίκη, έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι και οι παίκτες της ομάδας, παρουσίασαν ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο με ωραίους συνδυασμούς και σωστή ανάπτυξη.

Από την άλλη ο Αχιλλέας Φαρσάλων του κ. Αρίστου Παπαγεωργίου, αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ δεν το έβαλε κάτω και ισοφάρισε το ματς δύο φορές. Ο Αχιλλέας κάνει ένα γενικό «restart» με νέα παιδιά από την Ακαδημία της ομάδας και της ευρύτερης περιοχής. Παιδιά με ταλέντο, όρεξη για δουλειά και πάθος για διάκριση. Σίγουρα ο Αχιλλέας μόνο κέρδος μπορεί να έχει απ’ όλη αυτή τη προσπάθεια, αφού τα νέα παιδιά της περιοχής θα γίνουν ολοένα και καλύτερα στο πέρασμα του χρόνου.

Στο 8’ ο Ραμάϊ έκανε ένα πολύ καλό σουτ, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 14’ ο πολύ καλός Παιδής με ιδανικό τελείωμα μπροστά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα έκανε το 1-0.

Τέσσερα λεπτά μετά ήρθε η ισοφάριση για τον Αχιλλέα (1-1). Ο Μπουλούτσος με σουτ μέσα από την περιοχή έφερε το ματς στα ίσια.

Ένα λεπτό μετά ο Νίκος Βράκας έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 23’ ο Νίκος Βράκας και πάλι έκανε νέο καλό σουτ, σε κόρνερ ο Τσαπραϊλης που βοήθησε πολύ τον Αχιλλέα.

Για να φτάσουμε στο 36’ όταν ο Θέμης Παιδής με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του (2-1).

Στο 40’ από σέντρα του Αχιλλέα, ο Καψιώχας πήρε την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Και στο 43’ από λάθος εκτίμηση, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα από μακρινό σουτ του αντίπαλου τερματοφύλακα Τσαπραϊλη (2-2).

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 78’ από πάσα του Παπαποστόλου, ο Παιδής βρέθηκε σε θέση για γκολ, σούταρε, η μπάλα πέρασε δίπλα από την αντίπαλη εστία.

Στο 88’ ο Δοξαριώτης για τους γηπεδούχους έχασε νέα ευκαιρία. Και στο 95’ ο Ατρόμητος από σέντρα – σουτ του Νίκου Βράκα, η μπάλα κατευθυνόταν προς τα δίχτυα, αλλά ο Νίκος Τσαπραϊλης έσωσε και πάλι την ομάδα του για το τελικό 2-2 σε ένα χορταστικό ματς.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Καλούδας, Αλεξόπουλος, Παπαποστόλου, Βράκας Χ., Φυτιλής, Δοξαριώτης, Παιδιής, Βράκας Ν., Ραμάϊ, Γκούγκλας, Τζεμολάρι (63’ Μπακαρτζής).

Αχιλλέας Φαρσάλων (Αρίστος Παπαγεωργίου): Τσαπραϊλης, Λιάπης, Μαργαριτόπουλος Θ., Ζησόπουλος, Αλεξίου, Πολίτης (73’ Πίσλη), Καψιώχας (88’ λ.τρ. Πελεκούδας), Τσιτσικλής, Ζαμάνης, Μαργαριτόπουλος Β. (78’ Κατσιάβας), Μπολούτσος.

Διαιτητική τριπλέτα: Σούλης, Αγόρου, Αλεξίου.