Βαθμολογία

Μπορούσε τον βαθμό στον Παλαμά η Ανθούπολη

Την ήττα με 1-0 στο γήπεδο Παλαμά γνώρισε η Ανθούπολη κόντρα στον ομώνυμο Ατρόμητο. Μοιρασμένη η αναμέτρηση στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μέρος είχαν τις καλές τους στιγμές αμφότερες οι δυο ομάδες, με τον Ατρόμητο Παλαμά να σκοράρει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης με "δράστη" τον νεαρό Λαρισαίο Μπιώτη που πραγματοποίησε μια αξιοσημείωτη εμφάνιση . Σπουδαίες ευκαιρίες για την Ανθούπολη που βρήκε απέναντί της έναν καταπληκτικό Βιλανάκη, αλλά και έναν εξίσου καλό Αντωνίου, με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό να κάνει σπουδαία εμφάνιση κόντρα σε αρκετούς πρώην συμπαίκτες του. 

Κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο οι γηπεδούχοι οι οποίοι έψαξαν με ιδιαίτερο πάθος την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα έχοντας στην σύνθεσή τους ποδοσφαιριστές από τον νομό Λάρισας. Αρκετά παράπονα από την διαιτησία του κ. Γιώργου Τασίοπουλου είχαν οι άνθρωποι της Ανθούπολης. 

Του Χρήστου Δαϊρετζή...

Το ματς: 

Μοιρασμένη η αναμέτρηση στο πρώτο μέρος με τις δυο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματά τους. Παιχνίδι κέντρου με αρκετή προσοχή και από τους δυο αντιπάλους, με τις ομάες αμφότερες να μην προβαίνουν σε ιδιαίτερα ρίσκα. Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης ήταν για τους γηπεδούχους και σημειώθηκε στο 3ο λεπτό όταν ο Κουτσιανικούλης δοκίμασε να νικήσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ τον Πατέτσο ο οποίος απέκτρουσε. Στο 16' έπειτα από καλή κυκλοφορία της μπάλας αυτή έφτασε στον δραστήριο Κουτσιανικούλη που έκανε το σουτ από μέση απόσταση με την μπάλα να φεύγει εκτός εστίας. 

Στο 21ο λεπτό έπειτα από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων να απομακρύνει, ο Κορτσάρι εποφελήθηκε και έκανε το σουτ με τον Βιλανάκη να διώχνει σε κόρνερ. Στην τελευταία άξια προς αναφορά στιγμή του πρώτου μέρους και πρώτη της Ανθούπολης στην αναμέτρηση, στο 40ο λεπτό, ο αρκετά θετικός Ρίζος έτρεξε στην κόντρα - επίθεση την ομάδα του και πέρασε για τον Χασομέρη(που λίγο αργότερα αποχώρησε με μυϊκό πρόβλημα τραυματισμού) έκανε το σουτ από τα όρια της περιοχής με την μπάλα να φεύγει εκτός εστίας. 

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα και έψαξαν το τέρμα που θα τους έβαζε μπροστά στο σκορ. Η Ανθούπολη ωστόσο απείλησε πρώτη με το σουτ του Πινακά στο 51' να φεύγει εκτός εστίας. Στο 53ο λεπτό ο Κουτσιανικούλης εκτέσε φάουλ από τα δεξιά με τον Αντωνίου να πηδάει ψηλότερα όλων και να παίρνει την κεφαλιά αναγκάζοντας τον Πατέτσο σε μια δύσκολη επέμβαση. Στο 55ο λεπτό, έπειτα από φάση διαρκείας το Αντωνίου έπιασε ένα δυνατό σουτ από τα όρια της περιοχής με τον Πατέτσο να πέφτει και να απομακρύνει στην δεξιά του γωνία. 

Σταδιακά, η Ανθούπολη φάνηκε να ανεβάζει την απόδοσή της και να βρίσκει τις δικές της στιγμές . Στο 64ο λεπτό έπειτα από σέντρα του Φουρκιώτη ο Ρίζος έκανε το πλασέ με τον Βιλανάκη να αποκρούει, με τον Κατσαμάγκα να πλασάρει στην επαναφορά και τον Βιλανάκη να πραγματοποιεί μια νέα καταπλητική επάμβαση στην συνέχεια κρατώντας ανέπαφη την εστία της ομάδας του. Ένα λεπτό αργότερα, ο Κορτσάρι βρέθηκε σε θέση βολής εντός περιοχής με τον Βιλανάκη να διώχνει και τους ανθρώπους της Ανθούπολης να φωνάζουν για πέναλτυ για μαρκάρισμα εντός περιοχής. 

Στο 67ο λεπτό ο Παπαγεωργίου που πραγματοποίησε μια αρκετά καλή εμφάνιση βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και έκανε το σουτ με τον Αντωνίου να διώχνει την μπάλα η οποία είχε κατεύθυνση προς το αριστερό παραθυράκι του Βιλανάκη. Η ομάδα του Γιώργου Μάγκου προηγήθηκε στο 73' όταν ο Κουτσιανικούλης με σέντρα στο δεύτερο δοκάρι βρήκε τον Μπιώτη ο οποίος την έσπρωξε στα δίχτυα από κοντινή απόσταση γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. 

Η Λαρισινή ομάδα το πάλεψε ως το φινάλε ωστόσο δεν κατάφερε να βρει το τέρμα της ισοφάρισης. Στο 78ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για μαρκάρισμα πάνω στον Νούσιο. Στο 80' ο Κατσαμάγκας δοκίμασε να απειλήσει με μια σέντρα σουτ, με τον Βιλανάκη να απομακρύνει και τους ανθρώπους της Ανθούπολης να ζητούν χέρι ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων εντός περιοχής. Το 1-0 ήταν και τελικό σκορ, με την Ανθούπολη να γνωρίζει την ήττα και να καλείται να αντιδράσει την συνέχεια έχοντας να διαχειριστεί και τα προβλήματα τραυματισμών. 

Διαιτητής: 

Tασιόπουλος Γεώργιος(Θεσσαλίας)

Βοηθοί: 

Τασιόπουλος Κωνσταντίνος(Θεσσαλίας) - Κίτος Ηλίας(Θεσσαλίας)

Οι συνθέσεις: 

Ατρόμητος Παλαμά(Γιώργος Μάγκος): Βιλανάκης, Πολύζος, Αντωνίου, Κούρκουλας, Κουτσιανικούλης(79' Μαλάκος), Μπιτέλης(86' Γαργάλας), Κουτζαηλίας(79' Ισούμης), Μορφάκης(61' Λόζος), Μπιώτης, Κριεζής, Αναγνωστόπουλος

Ανθούπολη(Γιάννης Τσακμακίδης): Πατέτσος, Μπαρούτας, Γκαλίτσιος, Νούσιος, Αρσενίδης(61' Αναγνώστης), Κατσαμάγκας, Χασομέρης(43' Πινακάς λ.τρ.), Κορτσάρι, Ρίζος(76' Χατζής), Παπαγεωργίου, Παρλάτζας