Βαθμολογία

Ο Σμόλικας πήρε το ντέρμπι της Φαλάνης!

Ο Σμόλικας ήταν ο μεγάλος νικητής του αγώνα που διεξήχθη στο Δασοχώρι με τον Φαλανιακό με σκορ 0-2.

Η ομάδα του κ. Χρήστου Καπελιάνη πήρε τη νίκη με δύο γκολ που σημείωσε στην επανάληψη. Συγκεκριμένα σκόραρε ο Δραχαλίβας στο 67’ και ο Ζιώγας στο 80’ για το 0-2.

Οι νικητές είχαν και δοκάρι στο πρώτο μέρος με τον Δραχαλίβα (45’), ενώ απώλεσαν και ευκαιρίες με τους Φυτιλή, Νερπιέτρι.

Από την άλλη ο Φαλανιακός του κ. Τάκη Παραφέστα έκανε τη δική του προσπάθεια, ενώ αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, αφού στην εκπνοή του πρώτου μέρους ο Κωνσταντίνου σε μια φάση με τον Δραχαλίβα, δέχθηκε την κόκκινη κάρτα (τελευταίος παίκτης) και έτσι για ένα ημίχρονο έπαιξε με παίκτη λιγότερο, κάτι που σίγουρα έπαιξε ρόλο. Το ματς ήταν δυνατό και με πολλές δυνατές μονομαχίες.

Φαλανιακός (Τάκης Παραφέστας): Κωνσταντίνου, Κυρίτσης, Ντιντής, Κακαζούκης, Στάμος, Κουρτεσιώτης, Αλιάι, Ιωαννίδης, Δημολιός, Σάρρα, Πανταζής Γ.

Έπαιξαν και οι: Γκουντρουμπής, Αλατάς, Μέκρας, Ντανίκας.

Σμόλικας Φαλάνης (Χρηστός Καπελιάνης): Μπαρούτας, Αλατάς, Μπαργιώτας, Σώκος, Γκόλτσιος (60’ Χατζηκρανιώτης), Χρηστακέας, Τάφα, Μπέζας (80’ Κατσαρός), Φυτιλής (80’ Σακελλαρίου), Νερπιέτρι, Δραχαλίβας (75’ Ζιώγας).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Γκαρέλης, Βαλιώτης.