Βαθμολογία

Επιστροφή στις νίκες για τον Οικονόμο, 2-1 τον Δωτιέα Αγιάς

Στις νίκες επέστρεψε - διακόπτοντας το αρνητικό σερί των τριών ηττών - ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος επιβλήθηκε του Δωτιέα Αγιάς στο "Γεώργιος Μητσιμπόνας" με 2-1, ύστερα από ένα παιχνίδι για γερά νεύρα. Έχοντας και την ένθερμη συμπαράσταση των φιλάθλων τους, οι "πράσινοι" σημείωσαν την πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη τους κόντρα σε ένα αντίπαλο που πάλεψε με όλες τις δυνάμεις του για θετικό αποτέλεσμα.
 
Στο 8' σημειώθηκε φάση με πρωταγωνιστή τον Καραμούλα που δέχθηκε μαρκάρισμα στα όρια της περιοχής, κάτι που προκάλεσε διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων, χωρίς όμως να υπάρξει απόφαση του διαιτητή, ενώ στην εξέλιξή της το πλασέ του ιδίου αποκρούστηκε από τον Μπεκτέσι.
 
Το σκόρ άνοιξε στο 13' ο Ματούλας ευστοχώντας σε πέναλτυ που καταλογίστηκε σε παράβαση του τερματοφύλακα Μπεκτέσι επί του Καραμούλα, ενώ δύο λεπτά αργότερα με γυριστό σουτ ο Γκουντίκας ισοφάρισε σε 1-1.Στο 19' ο άλλοτε παίκτης του Οικονόμου Τσακάλι ανέκοψε σε κόρνερ την τελευταία στιγμή τον Μιφτάρι που ετοιμαζόταν να σουτάρει από το ύψος του πέναλτυ.
Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 21' και πάλι από τον Ματούλα που εκμεταλλεύθηκε ασυνεννοησία στην αμυντική γραμμή των φιλοξενουμένων και, αφού "έκλεψε" την μπάλα, από πλάγια θέση δεξιά την έστειλε στα δίχτυα. Στο 32' διαγώνιο σουτ του Καραμούλα έφυγε ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι, ενώ στο 55' με απ'ευθείας εκτέλεση φάουλ ο Ματούλας υποχρέωσε τον Μπεκτέσι σε δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
 
Οι Αγιώτες απείλησαν και πάλι στο 61' με τον σκόρερ τους Γκουντίκα που έφυγε στην αντεπίθεση αλλά το επικίνδυνο σουτ του αλλοιώθηκε ελαφρά και κατέληξε κόρνερ, ενώ στο 85' ο νεοεισελθών Σινάν ως τελικός αποδέκτης της προσπάθειας σούταρε πάνω από τα δοκάρια. Στο 89' ο Δωτιέας, που διεκδίκησε μέχρι το τέλος την ισοφάριση, είδε το μακρινό σουτ του Μπενέκη να αποκρούεται από την εξωτερική πλευρά του οριζοντίου δοκαριού του Νούσια και να φεύγει άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη εκτός εστίας είχε και το σουτ του Κυριάκου στο 90'+2' από πλάγια θέση.
 
Τον αγώνα διηύθυνε ο Λάμπρος Βλιώρας με συνεργάτες τους Γρηγόρη Δεδικούση - Χρήστο Πουρουτίδη.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Χάρης Νούσιας): Π.Νούσιας, Γεωργούλης (82' Δ.Μουλτσιάς), Μπουμπουνάρας, Αυλογιάρης, Μιφτάρι, Αλεξόπουλος, Μπούσιας, Ηλ.Γκαντούνας (82' Σινάν), Γκατζούλης (73' Ν.Γκαντούνας), Ματούλας (90' Γανός), Καραμούλας (90' Μετγιάζης).
 
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Γιάννης Σιάρκος): Μπεκτέσι, Μάντσε (80' Μπενέκης), Πασχαλίδης, Τσακάλι, Ντελής, Παπαϊωάννου (65' Σκύφτας), Φουκαλάς, Ντακούλας, Χαλάτσης, Κυριάκος, Γκουντίκας.